Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonce

Chce jej pomoc ale niewiem jak-Pomozcie!!!!!

Polecane posty

Gość slonce

Moja kumpela jest z kolesiem miesiac na poczatku bylo spoko byla nawet szczesliwa jak dostala od niego smsa.Pewnego wieczoru umowila sie ze swoim bylym chlopakiem aby pogadac itd.Wypili sobie po 3 piwka no i zaczeli sie calowac raz,dwa,trzy.....przytulali sie az do momentu kiedy musieli sie juz rozstac.Jest jej teraz glupio z tego powodu ze takie cos zrobila bo powiedziala ze nigdy nie zdradzi swojego chlopaka.Caly czas ukrywa to przed nim bo boi sie jego reakcji no i tego ze moze zrobic tak samo jak ona.Poniej znowu sie z nim spotkala no i nachodzily ja glupie mysli zeby go przytulic itd.dziwi mnie jej zachowanie i to ze nie zaluje ze tak sie stalo.Wyrazilam swoje zdanie na ten temat ale najlepiej to powinna wiedziec to ona tylko w tym problem ze ona niewie co czuje itd.Prosze pomozcie mi tak bardzo chcialabym jej pomoc ale nie ma pojecia jak

Gość bilbo
Ile ty masz lat skarbie???

Gość bilbo
Tak to jest, jak sie alkohol sprzedaje 10 - latkom

Gość ale co co ci chodzi
ja z tego kurwa nic nie zrozumialem :-o

Gość slonce
jezeli masz pisac takie bzdety to juz lepiej w ogole sie nie wypowiadajw tej kwestii oki?zreszta od razu widac ze jestes dzieckiem co mozna stwierdzic po twojej glupiej odpowiedzi

Gość bilbo
Najarała się jakiegos gówna i takie skutki...

Gość exxxx
po pierwsze - radzilbym mowic o sobie w 1szej osobie, reszta powinna pojsc z gorki

Gość slonce
exxx--->jak w pierwszej osobie nie rozumiem

Gość agam73
q... ale problem niech nie kłapie dziobem, albo niech przestanie dawać na boku i wszyscy będą szczęśliwi

Gość slonce
ja ja znam i dobrze wiem jaka ona jest takze te komentarze nie sa tu potrzebne

Gość do słonca
to ona powinna o tym myśleć, nie Ty.

Gość exxxx
chodzi o skarbie bys nie mydlila oczu i nie pisala ze problem dotyczy twoej kolezanki

Gość slonce
exxx--->czemu mialabym to robic?????gdyby ten problem tyczyl sie mnie to bym to napisala w koncu kazdy popelnia jakies bledy.Znam panienki ktore puszczaja sie na prawo i na lewo a ona taka nie jest.Moze ktos mi nie uwierzy ale zdarzylo jej sie to pierwszy raz i chce jej pomoc to chyba jasne gdyby tak nie bylo to bym nie zalozyla takiego tematu no nie???

Gość slonce
I nie uwierze ze nikt nie mial takiej sytuacji przeciez takie cos zdaraz sie u niektorych osob na co dzien

Gość agam73
Dla poważnego człowieka przedstawiony przez Ciebie problem jest śmieszny, dlatego komentarze są takie jakie są - adekwatne do skali problemu.

Gość slonce
Jest to forum dotyczacych spraw uczuciowych i pisze co mi sie podoba takze sie odwal

Gość Przede wszystkim
twój chłopak zachowal się niewłaściwie myslisz, ze mozesz miec do niego zaufanie ? Powącha troche piwska i juz jest gotowy, no ja dziękuje za takiego szczeniaka, radze porozmawiaj z nim i niech pamięta, że macie takie same prawa :-D pozdrawiam :-D PS Twoja koleżanka robi podchody w kierunku twojego chłopaka, najlepiej powiedz to jej przy jej chłopaku i radzę zakończ znajomość z nią, bo ona na pewno nie jest dla ciebie życzliwą osobą.

Gość 80karolwielki
SLONCE zakresl dokladniej ta syuacje - bo nie wiele da sie z tego co napisalas wywnioskowac. Wtedy pomyslimy :]

Gość 80karolwielki
????

Gość w celu odswiezenia
podnosze temat :]