Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izolda7

dla tych co mają bolsesne miesiączki

Polecane posty

Gość izolda7

Hej Chyba wreszcie znalazłam skuteczny sposób na to :) Od lat cierpię na bardzo bolesne miesiączkowanie. Już kilka dni wcześniej były wielkie bóle, a w pierwsze 2 dni miesiączki nie mogłam chodzić, rozrywało mnie od środka. Jechałam na ketonalach bo środki dostępne bez recepty jak ibuprom były za słabe. Odwiedziłam wielu ginekologów( przy okazji wykryto że mam PCO), pomagało ale niewiele. W dodatku doszły okropne zmiany nastrojów itp. Po prostu PMS w najgorszej postaci. Jakiś czas temu usłyszałam o Castagnusie od znajomej pani z zielarskiego( naturalny środek) zaczęłam brać miesiąc temu po 2 tabletki na noc. Co się okazało??? Dostałam wczoraj miesiączkę I NAWET JEJ NIE POCZUŁAM!!! ŻADNEGO SKURCZU, PO PROSTU NIC, ŻADNEGO BÓLU, ŻADNEJ HUŚTAWKI NASTROJU . Zdarzyło mi się to pierwszy raz w życiu:) Chciałam się z wami podzielić radością:)) po taaakich cierpieniach i dniach wyjętych z życia:) pozdrawiam was

Gość pepelasfont
Cześć Castagnus?? a możesz coś jeszcze na ten temat dodać?Skład, cena itp Właśnie siedze i sie zwijam z bólu. Nigdy tak nie miałam a teraz każdy okres to męka.

Gość izolda7
czesc :) Już Ci podaje informacje Castagnus to lek naturalny, roślinny oto link http://www.herbapol.pl/pl/index.php?dz=produkt&id=castagnus doraźnie na ból to Ci w tym momencie nie pomoże bo troszke dni trzeba go pobrać, ale już od następnego okresu powinno być ok, jakoś musisz przejechać na przeciwbólowych ten okres a potem jeśli się zdecydujesz mozesz wziac ten castagnus. Ja jestem wielkim sceptykiem i w ogóle w to nie wierzyłam, ale zadzialalo i to po 1 opakowaniu koszt okolo 11 zl starcza na miesiac

Gość srata-ta-ta
jasne.... nie gadaj głupot, dziecko. Ciesz się, że tobie pomogło ale nie popadaj w histerię. Też to brałam i jakoś nikt nie pomogło... Nadal wszystko mnie tak napier***, że po prostu katastrofa A najgorsze, że podobno to tak zostanie dopóki nie urodzę dzieciaka:o Moja lekarka stwierdziła, że w ogóle nie ma czegos takiego, jak bóle miesiączkowe, tylko niektórzy są nadwrażliwi na ból. Dobre... Zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że jestem tak nadwrażliwa na ból, że jak połamałam sobie palce u obu rąk, nie zwróciłam na to uwagi i grałam tak w kosza, a do szpitala poszłam dopiero jak zrobiły się czarne i gigantyczne. Nigdy nie miałam też potrzeby znieczulania się u dentysty. Nawet podczas wyrywania zęba. No ale widocznie taka już jestem nadwrażliwa...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mozna go dostać bez recepty?

Gość izolda7
do sratata może źle go brałaś? ja naprawde z tymi bolami swoje przeszlam. Mam wszelkie mozliwe zaburzenia hormonalne zwiazane z plodnoscia, mam zespol policystycznych jajnikow, hiperinsulemie, hiperprolaktynemie, zwapnienie przysadki, bralam wszelkie mozliwe srodki antykocepcyjne duphastony bromergony, bromocorny i nic mi nie pomagalo, teraz pierwszy raz w zyciu czuje sie dobrze podczas okresu wiadomo ze nie kazdemu pomoze, ale koszt jest na tyle tani ze mozna sprobowac

Gość krakrakra
i co? przez cale zycie mamy brac 2 tabletki dziennie? :O sorry ale to chyba troche uciążliwe.. moze nawet bardziej niz te bole (tez mam polesne miesiączki :O)