Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniulcia

Kosmetyki Amway .

Polecane posty

Czy spotkaliscie sie z nimi tzn. czy uzywalyscie jakichkolwiek kosmetykow tej firmy ?

Gość posion
euromonitor podaje ze sa w pierwszej piatce najlepiej sprzedajacych sie kosmetykow na swiecie

Gość izokf
Tak.Sa rewelacyjne!Mówie to szczerze!Sama zamawiam u znajomej i wychodza w rezultacie nie tak drogo,bo sa wydajne.Pozdrawiam

Gość he he he
sama sprzedawałam te produkty i chemie i kosmetyki nie polecam , w trakcie stosowania jest okey , ale spróbuj zmienić na co innego ... uczulenie podrażnienia murowane , zresztą nie tylko kosmetyki uzależniają skóre chemia również , w stanach mieli procesy o to , sama tego używałam , potem miałam spore problemy

no tak z innymi kosmetykami moga byc pozniej problemy, z reszta, jak sie uzywa dobrych kosmetykow innej firmy w stylu chanel dior itp. i potem sie kupuje cos taniego i pospolitego to ze skora moga byc problemy bo w tych tanszych kasmetykach jest pelno swinstwa, np. toluen czyli pierwiastek wywolujacy raka. Troche wiem o czym pisze bo jestem z rodziny lekarzy.

Gość gosia73
cześć kosmetyki są super jeśli raz sprubujecie innych nie będziecie chciały używać

Gość ububububu
mam parę kosmetyków i jestem zadowolona (kredkę do brwi i taki tusz do kresek jak pasta- czad) a jeszcze mam czarną kredke wysuwaną, bardzo czarna i trwała

Gość tak uzywalismy ich w domu
pare lat temu byly bardzo wydajne i skuteczne, np loc godne polecenia ,czy druciaki do garnkow mycia

Gość gosia73
w razie pytań o produkty zapraszam na maila lub na forum

Gość gosia73
opis kosmetyków i innych produktów można obejrzeć na amway.pl logując się jako gość podajesz swoje nazwisko i nazwę użytkownika gosia73 wszystkie produkty są koncentratami polecam sama najpierw używałam a teraz proponuję innym

Gość ten sam
he he he O czym ty - za przeproszeniem - p...szysz??? Jakie uzależnienie??? To właśnie kosmetyki ARTISTRY przywracają NATURALNE funkcje skóry, bo nie zawierają żadnych wypełniaczy. NIC DZIWNEGO, że POTEM używając innych kosmetyków dostaje się różnych podrażnień, co pokazuje jakie świństwa się do nich dodaje tylko po to, by obniżyć cenę opakowania! W ogóle twoja argumentacja jest przekomiczna - kosmetyki ARTISTRY są złe, bo nie powodują owych podrażnień... ;))) Śmiać się czy płakać?

Gość pewnie że tak
Cyt. 20.04.2006] 16:51 *Sara* akwarele@tlen.pl no tak z innymi kosmetykami moga byc pozniej problemy, z reszta, jak sie uzywa dobrych kosmetykow innej firmy w stylu chanel dior itp. i potem sie kupuje cos taniego i pospolitego to ze skora moga byc problemy bo w tych tanszych kasmetykach jest pelno swinstwa, np. toluen czyli pierwiastek wywolujacy raka. Troche wiem o czym pisze bo jestem z rodziny lekarzy. Mam nadzieję, że przez te ponad dwa lata Sara zmadrzała. Toluen NIE jest pierwiastkiem. Z rodziny lekarzy... Daj Boze tej rodzinie zdrowie. .... I zachowaj jak NAJDALEJ od nas :O 20.04.2006] 16:51 *Sara* akwarele@tlen.pl no tak z innymi kosmetykami moga byc pozniej problemy, z reszta, jak sie uzywa dobrych kosmetykow innej firmy w stylu chanel dior itp. i potem sie kupuje cos taniego i pospolitego to ze skora moga byc problemy bo w tych tanszych kasmetykach jest pelno swinstwa, np. toluen czyli pierwiastek wywolujacy raka. Troche wiem o czym pisze bo jestem z rodziny lekarzy. http://pl.wikipedia.org/wiki/Toluen

Gość pewnie że tak
Mam nadzieję, że przez te ponad dwa lata Sara zmądrzała. Toluen NIE jest pierwiastkiem. Z rodziny lekarzy... Daj Boże tej rodzinie zdrowie. .... I zachowaj jak NAJDALEJ od nas ... :O

Gość tylko zacytuję pozwólcie
syf nie kupujcie tego

Gość ten sam
Wręcz przeciwnie - jeśli sobie cenicie wysoką jakość to ich poszukajcie. Olejcie takie wypowiedzi jak powyższa, wyróbcie sobie własną opinię.

wielkie gowno. Jada na marketingu - nic wiecej. A tu marketing szeptany az boli... Tusz do rzes - lepszy rimmel O NIEBO !! proszek - syf .. balsam do ciala - smierdziuch. Wez dziewczyno sie do lepszej pracy a nie wciskaj kity, ze to swietne kosmetyki sa. To ta sama polka co oriflame :)

Gość ten sam
Żadnych produktów firmy AMWAY nie znasz, bo nie pisałabyś takich głupot. To co robisz jest obrzydliwe...

Jasne... mam . Leza w lazience. Jak chcesz to odesle Ci poczta :))) Mam prawo miec wlasne zdanie :) Oczekiwalas samych pochlebstw ???! no to sorry batory

Gość ten sam
Przestań kłamać, że znasz jakieś produkty, ja ich używam i wiem, że kłamiesz.

Gość swietnyy!!!!!!!!!!
Oriflame jest bardzo dobra firma, nie wszystko jest super ale wiekszosc kosmetykow bardzo dobrej jakosci,wie nie czepiaj sie firm ktorych nie znasz,amway nie znam produktow wiec sie nie wypowiadam

Gość Mac Gaywer
I jak zwykle Rychu Same sukcesy , hahahahaha Prawda ? Mamłejować ? , nie chcą :( I kosmetyków ? , też nie chcą :( Przerąbane :(

Gość gość
Ja kupiłam sobie kredkę do oczu beautycycle i jestem zadowolona. Wydajna, nie rozmazuje się, bardzo trwała. Innych kosmetyków jeszcze nie próbowałam, ale myślę że z czasem. Poza tym sprzedaż produktów Amway w porównaniu do AVON to świetny sposób na zarobienie pieniędzy. Byłam na kilku seminariach i się przekonałam. Mój facet właśnie zaczyna z tym swoją przygodę. Według Roberta Kyosaki na obecne czasy to najpewniejszy sposób zarabiania pieniędzy.

Gość gość
Ja kupiłam sobie kredkę do oczu beautycycle i jestem zadowolona. Wydajna, nie rozmazuje się, bardzo trwała. Innych kosmetyków jeszcze nie próbowałam, ale myślę że z czasem. Poza tym sprzedaż produktów Amway w porównaniu do AVON to świetny sposób na zarobienie pieniędzy. Byłam na kilku seminariach i się przekonałam. Mój facet właśnie zaczyna z tym swoją przygodę. Według Roberta Kyosaki na obecne czasy to najpewniejszy sposób zarabiania pieniędzy.

Używam zestawu kosmetyków WODA marki beautycycle™, pilingu do twarzy ARTISTRY™ essentials, emulsji nawilżającej do rąk i ciała BODY SERIES™, odświeżającego żelu do kąpieli BODY SERIES™, produktów do pielegnacji jamy ustnej GLISTER, kosmetyków kolorowych ARTISTRY™, suplementów diety NUTRILITE™ oraz produktów do czyszczenia DOM i jestem niesamowicie zadowolona efektami tych rzeczy. Nie znam osoby, która byłaby niezadowolona z tych produktów i sama nie wyobrażam sobie, że mogłabym je zastąpić innymi. Ceny wydają się wysokie ale po przetestowaniu stwierdzam, że jak na taką jakość i wydajność ceny nie są wygórowane.

Gość gość
Nie polecam owych kosmetyków - są do niczego

Gość gość
są super

Gość gość
ja ich nie znam za bardzo.. jeśli jednak chodzi o kosmetyki to niedawno odkryłam świrtne działanie produktów Acerin - cudowna marka, poczytajcie wiecej http://acerin.info.pl

Gość gość
są z******te