Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarny kotek

jak wybielić ząbki???

Polecane posty

Ostatnio zauważyłam, że od kawy i herbaty bardzo sciemniały mi zęby!Nie chce niiszczyć szkliwa nie wypróbowanymi pastami!Ktoś może mi podpowiedzieć???? :-))))))

Gość MILENA ELENA
BEZ OBAWY UZYJ PASKI B-MED NA SIEDEM 7 DNI KOSZTUJA OK.55ZŁ I SA NAPRAWDE SKUTECZNE EFEKT WIDAC ODRAZU!!!!WIEM PO SOBIE URZYWA SIE ICH RAZ NA POŁ ROKU.

aptekę miało być! hehe ;-)) papa jeśli ktoś ma jeszcze jakieś sprawdzone preparaty to chętnie zasięgnę opinii! :-))

Gość ACE wybielacz nad wybielacze
:-)

Gość FIGHTERKA
no ja też zauwazyłam takie coś....

rozmawiałam z dentysta.wybielenie zębów w salonie kosztuje ok 500 zł - w tym masz robiony odcisk zębów i silikonowe nakładki i tubeczki środka wybielającego. njpierw wybiela się zęby górne. Na noc zakladasz te nakladki. Wybiela sie je tylko z przodu. w czasie wybielania nie mozna jesc np buraczków bo otwierają się kanaliki w zębinie zdaje się i można sobie tylko pogorszyć.Jesli masz dorabianego zęba np po ułamaniu lub plombe z przodu - to nie wiadomo jak ona zareaguje ze środkiiem. moze się nie wybielic ale zawsze mozna ją potem wymienic. efekt utrzymuje się dośc długo- moja koleżanka ma juz wybielone ok 4 lata i nadal jak z nią rozmawiam to patrzę tylko na jej lśniącobiałe ząbki. Prawdopodomnie wybielanie tymi środkami ktore są w aptekach nie jest skuteczne bo wybiela tylko na krótko.