Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrologus pospolitus

sex z zodiakalna RYBKĄ?

Polecane posty

Jakie sa ryby w lozku?( kobiety i mezczyzni)

Gość werani
a co szykuje ci sie taki sex-ik? Idz na zywiol;)

Gość kobietka rybka
uuummmmm polecam, super !!! :)

Super pod jakim wzgledem? Co lubia kobiety ryby?

Gość Kobieta ryba
ja lubie wszystko,duzo iintensywnie :D

Gość ja mam faceta rybe
i jest po prostu niezastapiony:) mimo ze to moj jedyny partner nie sadze, ze ktos moglby byc lepszy od Niego:)

Gość samotna...bardzo
to zalerzy jaką rypką jest ta kobieta? bliżej śledzika, flombra czy terz kobieta-piła? hahahahhha-ha

mialam kiedys faceta-rybe. Masakra, nudziarz nie tylko w lozku, ale i poza nim...

Gość loop
jestem facetetm rybka.wiem ze moze to nieskromnie zabrzmi, ale dowiedzialem sie od swojego kumpla(powiedziala mu to jego dziewczyna)ze moja kobieta mowi o mnie ze jestem zajebisty w lozku.potrafie to robic kilka razy pod rzad i bbbaaaarrrddddzzzzooo dlugo.mysle ze to nie zalezy od znaku zodiaku :)

Gość opciaganie
buahahahahah,"dowiedzialem sie od swojego kumpla(powiedziala mu to jego dziewczyna)ze moja kobieta mowi o mnie ze jestem zajebisty w lozku" bawicie sie w gluchy telefon?? teraz zagadka dla ciebie: kto sklamal? ;)

Gość jestem Rybą
jestem Rybą kobietą , lubię urozmaicenie i wszystko w łóżku co można zrobić , przy Rybie musisz mieć niezłą kondycję "Marzą o porozumieniu dusz, a spotkanie ciał jest tylko jego uzupełnieniem. Jednak gdy dochodzi do konkretnych sytuacji intymnych, zawsze wiedzą, czego chcą od partnera. Potrafią być bardzo wyrafinowane w dawaniu i braniu rozkoszy. Są nienasycone w erotycznych igraszkach. Ich partner powinien mieć dobrą kondycję, żeby spełnić ich wszystkie żądania i potrzeby seksualne."

Gość mój facet
też jest zodiakalną rybką i seks z nim to zajebista sprawa nigdy nie ma dość i lubi jak jestem górą czyli jak ja pracuje :P bardzo polecam ale swojego pyśka żadnej innej nie oddam :P ten boski towar jest już zarezerwowany do końca życia :P

moja rybka jest cudowna.. mamay kombinacje strzelec-rybka i lepszej opcji nie widze :)