Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shsdhsddhds

moje życie to jeden wielki niewypał i tak już zostanie

Polecane posty

Gość shsdhsddhds
no właśnie to jest ta złośliwość kobiet, potrafią nawet wmówić najlepszej koleżance że jej facet na pewno ją zdradza;) wmówić mojej byłej że jej orgazm to nie był orgazm to dla nich pikuś;)

Gość aaaaaha
My jej nic nie wmawiamy, my Ciebie uświadamiamy :D

Gość Monia_bielsko
ale z ciebie debil, sorry. my tłumaczymy tobie, nie jej. polecam jeszcze jeden film, "Kiedy Harry poznał Sally" :P hehehhehe zobaczysz jak 'to' sie robi :D

Gość shsdhsddhds
ale mnie sie nasuwa jeden wniosek: z waszymi najwspanialszymi facetami u boku jesteście święcie przekonane że 4 orgazmy to czysta abstrakcja :D LOL

Gość łoooo matko
kochanie........... ja to tobie uświadomiłam............ z nią wystarczyłoby, żebym zamieniła dwa zdania na temat seksu i od razu bym wiedziała, czy te orgazmy były prwadziwe........... a swoją drogą..............jakbyś był taki jak piszesz -ogier, do tego wrażliwy, nieśmiały romantyk............. to już dawno miałbyś dziewczynę! mój facet mimo, że w łóżku jest świetny............ nigdy nie napisałby na jakimś forum ile to miałam z nim orgazmów............... bo zwyczajnie nie potrzebuje takiego POTWIERDZENIA SWOJEJ WARTOŚCI............... jak mu to pokaże to co napisałeś to pewnie powie, że z niezła ciebie ciota.

Gość Monia_bielsko
łoooo matko :) poza tym w depresji, w której podobno byłeś, libido spada do zera i w ogóle nie ma się ocohoty na seks.

Gość aaaaaha
Wiesz, na upartego to w czasie onanizmu mogę dojść i do 8 orgazmów pod rząd. Jeśli służyłeś za żywy wibrator... to żal mi Cię :D A seks z moim obecnym facetem uważam za bardzo udany, ilości orgazmów nie będę wymieniać (pewnie byś się zdziwił).

Gość łoooo matko
a 4 to nie abstrakcja............. w moim związku całkiem realne.......... ale oboje musieliśmy sobie na to troszkę zapracować-tylko dość męczące na co dzień........ tak do szczęścia to zupełnie starczają mi jeden-dwa dziennie........... znacznie też wolę mieć równoczesny orgazm z facetem niż chodźby i 2x sama.

Gość aaaaaha
Masz rację, mi zdarza się w czasie 1 stosunku dojść kilkakrotnie, ale nie jest to nawet tak w połowie fantastyczne, jak dochodzenie równoczesne.

Gość shsdhsddhds
łoooo matko: ciekawe co powie jak zobaczy co ty napisałaś:D pewnie nic bo doskonale wie że żeby sobie poruchać trzeba się odpowiednio zachowywać;) jak widać to że taki ze mnie ogier nie rzuca się w oczy, romantyk i wrażliwiec (cokolwiek to znaczy) ze mnie żaden, przyznaje. z pewnością moje szanse u kobiet w tym momencie spadają na łeb, na szyje:D LOL

Gość aaaaaha
To pij dalej :D

Gość łoooo matko
wiesz my nie mamy przed sobą tajemnic wszystko co piszemy na kompie normalnie lezy sobie spokojnie w ulubionych, mamy wspólną skrzynką mailową i numer GG, i generalnie znamy się jak łyse konie :) po to już ładnych parę latek minęło.

Gość shsdhsddhds
właśnie pisze delikatne i dowcipne zaprosznie dla koleżanki do kina;) mogę się założyć że ją przerucham;) jeśli tylko będę się chamował przed wyjawianiem jej moich prawdziwych myśli;)

Gość łoooo matko
no z takim podejściem............... to spadają do 0 absolutnego "żeby sobie poruchać to trzeba wiedzieć jak się zachować" do Twojej wiadomości.............. my się KOCHAMY, i nikt nikogo nie "rucha", to obrzydliwe, konsumpcyjne podejście............ fe Kobieta to człowiek, a nie gumowa lala z dziurą dla twojej przyjemności! Związek to wspólnota, radości i smuti, wspaniały seks i płacenie rachunków............. a nie jakieś "ruchanie"............ to dobre dla szympansów albo królików

Gość łoooo matko
podaj adres to podeślę jej link............ jak przeczyta................ to na pewno rozgrzeje ją to do czerwoności i od razu ci da :)

Gość shsdhsddhds
związek;) będzie taki związek że będę ruchał ja co piątek;)

Gość łoooo matko
miejmy nadzieję, że się nie zgodzi...............

Gość łoooo matko
dobranoc

Gość shsdhsddhds
zgodzi się, co ma sie nie zgodzić:D zresztą nie wyjawie jej docelowego charakteru naszego 'związku'. już zaczynam pisać:D

do wszystkich radzących => odpierdolcie się od tych ludzi i przestańcie po nich jeździć. Coś co w waszym przypadku podziałało nie oznacza, że podziała w innym (przypomina się fragment z jednej z piosenek kabaretu potem: \"człek czuje się lepszy, gdy innym dopieprzy\":P). Chlpoy każdy z was wie co trzeba zrobić i co DLA WAS będzie najlepszym roziązaniem (a jak nie to się zastanówcie) i po prostu wprowadźcie to w życie. Po 5 latcha studiowania psychologi wiem na 100% tylko tyle, że każdy wie co dla niego najlepsze i jak wyjść z własnych kłopotów. Co najwyżej mnozy wymówki, bo: a) brak mu wiary w siebie; b) w sumie dobrze mu sie żyje ludzie człowiekowi współczują, a ten nie musi dupa ruszać i zacząć nad soba pracować... Ale nie dygajcie, wierzę, że wam się uda. Większości (99,999%) koniec końców się udaje.