Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girl_

farba palette - skandynawski blond

Polecane posty

Gość girl_

Witam, mam nadzieje ze pomozecie mi kobiety:)szczegolnie te ktore rozczarowaly sie farba do wlosow. wlasnie prezd chwila doznalam szoku, patrzac w lustro po uzyciu tej farby.... 2 razy uzywalam garniera, byl super, i nawet jak mi troche sie zle nalozyl, bylo ok i nie bylo az tak widac intensywnie...a tu szok jasne wlosy u gory, az za bardzo, choc pilnowalam ile minut ma byc, od polowy ciemniejsze:( jest jakis zmywacz koloru?? czy kupic drugie pudelko i nalozyc od polowy?nie wiem co robic....

Gość farby Palette są benzdziejne
juz nieraz sie na nich zawiodła i już więcej ich nie użyję!Szczególnie brazy z Palette sa okropne-zawsze wychodza paskudnie czarne:-oIdź do fryzjera by zmyl Ci ten kolor,sama już nic więcej nie eksperymentuj!

Gość kallla
Palette jest fatalna. Miałam mieć kasztan, wyszła marchewka. Rozmawiałam z wieloma osobami i naprawde wiele zawiodło się na farbach Palette. Ja polecałabym Londę.

Gość a poza tym farby Palette
okropnie niszczą włosy.Po zastosowaniu jednej z tych farb włosy zaczęły mi wychodzić garściami,zrobiły się łamliwe i kruche.Ta farba jest beznadziejna.Dobra jest Londa i Wella.

Gość ciekawskaaaa
trala la la.... uzywam farb palette, od przeszło 5 lat, ja, moja mama, siostra... i akurat skandynawskiego blondu, a wcześniej był to super jasny blond E20 bardzo sobie chwalę, wiadomo, ze nie rozjaśnisz od razu, jezeli miałaś ciemne, a podejrzewam, ze miałaś wogóle farbowane, dlatego na długosci wyszły Ci ciemne, a na odrostach jasne, nic nadzwyczajnego... Ja też sie nameczyłam zanim rozjaśniłam, teraz mam sliczny blond, a odrosty robie tylko skandynawskim, żadnym innym, a jak już tak pare razy zrobię rozjaśniaczem nadaje kolor też palette, ale tym chyba "de luxe" platynowym blondem na całości wtedy... MOze to nie wina farby, ale umiejetnosci, nie ma cudów :o

Gość ja mam 16 lat
TYLKO NIE PALETTE, BROŃ BOŻE

Gość raz kupilam
i zaluje , kolor po nie calych 2 tygodniach znikl , wlosy sa zniszczone !! i nie wiem jakim sposobem mi z tgeo wyszedl kolor popielaty :/