Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koniczynka zielona

jestem sama ale co gorsza czuje sie tez samotna.......

Polecane posty

fantazjaa pewnie ze wychodze ale na zakupach to malo prawdopodobne zeby kogos poznac a na silownie nie chodze bo nie mam takiej potzreby a poza tym nie ma takowej u mnie chyba....

ja figurke tez mam ok :) ale bardziej chodzi o samopoczucie, na basen tez nie chodze bo do jakiejs olimpiady startuje :p jakbym tak myslala to chyba nigdzie bym nie wylazila:p, zakupy tez przez neta mozna zrobic,oplaty tez, ale ja tam lubie ludzi i wole do nich wychodzic:)

Fantazjoo- ja przez moje \" doswiadczenie\" tez wiele zrozumialam;/ niestety nie bylo to nic przyjemnego;/ Ale ciekawe jest stwierdzenie ze mamy to na co pozwalamy? i chyba pasuje jak ulał do mojego zycia;/ Co zrobic, by tak nie bylo? A co do tematu- to ja wychodze do pracy ( 5 minut w 1 i w druga)- w pracy spotykam mnostwo ludzi, ale sa oni niestety w wieku 13-16 latek!!!:) wiec odpada. A poza tym to rzadko ze znajomymi, ktorzy łaskawie czasem mnie zabieraja jako 5 kolo u wozu:P Pozdrawiam

fantazjaa a kto powiedzial ze chodzisz na basen bo chcesz w olimpiadzie udzial brac kazdy robi to co lubi a ja pisze wyraznie ze u mnie nie ma chyba silowni wiec gdzie niby mam chodzic a zakupy uwielbiam robic ale to normalne a nie przez neta zawsez mi poprawiaj humor dodatkowo:) a jesli chodzi o ludzi to tez bardzo lubie kontakt z ludzi nie jestem osoba co chce sie zamknac w domu isiedziec i narzekac tylko ale zrozum ze czasem trudno to zrobic...a tak poza tym to wiele osob mi to powtarza ze im sie strasznie milo ze mna rozmawia...

to jeszcze nie takie straszne ..... cierpliwosci moj brat palil dosyc dlugo ale pwoeidzial sobie ze rzuca to chol......i od tego czasu nie wziol nawet jednego nie wiem ja kon to zrobil ale nawet jak ktos inny pali to mu nie przeszkadza wiec pewnie tobie sie tez uda:)

wlasnie najgorsze jest to ze czasem nie ma z kim pogadac bo ile mozna rozmawiac przez tel ja bynajmniej potrzbuje takiej normalnej rozmowy... to widzisz ty masz wolne tylko weekendy a ja mam caly tydzien jak na razie wiec mam kiedy myslec.....

to zalezy co lubisz ??jaki typ filmow ja pewnie lubie calkiem inne niz ty bo ja lubie polskie stare filmy to najbardziej lubie bo chociaz mozna sie posmiac do lez:) stare to nie w stylu lindy tylko te strasze...

Gość czterolistna...
tak Was czytam i mysle sobie... hmmm mam podobnie,ale jest wemnie jeszcze jakas radosc:) dostalam kopa i dmucham na zimne teraz.Wierze jednak ze nic z w zyciu nie dzieje sie bez powodu!

to musialy cie te kobiety niezle zawiesc ale jak tak dalej bedziesz myslal to zadnej kobiecie nie zaufasz.....trzeba sie angazowac ale powoli chyba......a tak poza to chyba nic na sile nie jest dobre a juz napewno szukanie polowki ale z drugiej strony jak sie nie zacznie cos robic to za kilka lat tez bedzie sie samemu ...o rany tak zle i tak niedobrze.....

czterolistna ....ja sadze ze im dluzej jestesmy sami tym trudniej nam kogos zaakceptowac i otworzyc sie nakogos a juz szczegolnie jak sie zostalo zranionym niz jak sie jest malolatem inaczej patrzy sie na wiele sparw ....

Gość czterolistna...
masz racje koniczynka! mam tylko nadzieje ze osoby wolne w moim wieku tez juz maja jakies przemyslenia na temat bycia z kims !i ze nie tylko ja dojrzalam pod tym wzgledem! cholerne pokolenie singli :p

szmaciaz no co ty opowiadasz ... a co milosc taka jest gorsza ja mysle ze jest dojrzalsza i dlatego jest inna...wiesz mam wrazenie ze ty nigdy nie trafiles na dziewczyne ktora by cie naprawde kochala....

szmaciarz to ze milosc jest dojarzala nie znaczy ze musi byc nudna a jak w milosci kierujesz sie tylko i wylacznie rozsadkiem to co to za milosc?????rozsadek jest ale wszystko musi byc w odpowiednich proporcjach... musi byc ale w malutkiej dawce :) jak we wszystkim :)

Gość czterolistna...
ja mysle ze kazda milosc na poczatku zwiazku jest niedojrzala,dopiero dwoje ludzi albo to zmieni w cos pieknego albo...nie ja przynajmniej juz wiem czego nie chce w zwiazku...!!!! a do bycia ostoja powagi troche mi brakuje jeszcze :p

szmaciarz musisz troche zufac moze nie do konca sie otwierac od arzu ale musisz troche cos z siebie wykrzesac:) moim zdaniem kazdy uczy sie na bledach ... ale nie wolno wszytskiego przekreslac ....podobno dziecko sie rodzi zporzeby milosci i nigdy z niej nie wyrasta.....:)a kazdy znas byl przeciez dzieckiem a niektorzy sa nawet i teraz:)

Gość czterolistna...
szmaciarz -tez podobnie czuje ,dlatego idac na ajkies spotkanie z kims w zyciu nie chcialabym zeby to w jakas randke sie zamienilo!!!!!zero zaangazowania-tak bezpieczniej :)

Gość gadulski
szmaciarz -poflirtuj no troche z koniczynka zielona albo czterolistna :) moze to wlasnie TA?? ;)