Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaustrofobia

LIFE IS BRUTAL

Polecane posty

Gość klaustrofobia

kOCHANE MAMUSIE I STARAJACE SIĘ KOBIETY MAM PYTANIE 2 DNI TEMU POWINNAM DOSTAC OKRES ALE GO NIE DOSTALAM,WCZORAJ WIECZOREM ROBILAM TEST I WYSZEDL NEGATYWNY.POWIEDZCIE MI CZY TESTY MOGA SIE MYLIC? CZY JEST JESZCZE JAKAS SZANSA NA TO ZE ZOSTANE MAMA?????

Pewnie ze tak! Zmierz temperaturę sobie w pochwie, jeśli masz ponad 37 stopni to jesteś w ciąży, odczekaj jeszcze kilka dni i zrób test ponownie i bądź dobrej myśli!!!

Gość mamaa
to nie jest dobry pomysl temp sie mierzy zeby sprawdzic czy jajeczkujesz, a od zaplodnie po ok 2 tyg test pokaze czy jest czy nie ma ciazy..... wiec sprobuj za tydzien bedzie pewniejszy, oczywiste tez jest z etest moze byc mylny.......

Gość klaustrofobia
temperature mierze od dwóch dni zawsze po przebudzeniu .wczoraj rano miałam 37.3 a dziś rano miałam 37.5.Kurcze tak bardzo chce być mama.

hmm ja tak mialam wiele razy ale po prostu spóźniala mi sie @, czasem nawet o tydzien... na Twoim miejscu poczekalabym z tydzien, i jezeli nic sie nie wydarzy, to powtórzylabym test:)

U mnie tez w dwa dni po planowanej miesiączce test wyzsedł negatywny, a 2 dni później - ukochane 2 kreseczki :D Powodzenia 🌻

Gość klaustrofobia
Okresu dalej nie mam.Niechce robić narazie testu ,poczekam jeszcze do jutra.DO BRZUSIO 77 GRATULUJE CI Z CALEGO SERCA MAMUSIU.

Ale zrób w poniedzialek test z krwi w labolatorium-jest na 100% pewny,a kosztuje tyle co test w aptece.Po co sie stresować ,gdy jest tak proste rozwiązanie.Mi dwa z apteki nie wyszły,a jednak teraz za moimi plecami słyszę oddech mojego synka:)

Gość klaustrofobia
dostałam okres

Gość sorry ale musze
dziewczyny, jesli jestescie nie poinformowane to nie dawajcie rad... to tyczy sie kobitki82 -------- temperatura spada w w dzien lub przed dzien okresu, a cykl moze sie przedluzyc przeciez..mi sie przedluzal, 35 dni mialam (normalnie 28-29) mierzylam codziennie rano temp. byla wyzsza, az spadla 34 dnia. wiec nie piszcie "jak masz wysoka tempke to jestes w ciazy" bo nie potrzebnie nakrecacie dziewczyny, a potem zalamka. podwyzzona temp. utrzymujaca sie przez ok. 18 dni (czyliod owulacji okolo) to oznaka mozliwej ciazy.

a nie mowilam...tez tak mialam wiele razy, nie ma sensu sie nakrecac, ciaza przychodzi w najmniej spodziewanym momencie:) ( mowie z autopsji) :D