Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie życie

zdradzony przez swego ANIOŁA

Polecane posty

Gość takie życie

odebrałem telefon,na który czekałem od paru dni,bardzo ważny telefon bo zadzwonić miała Ona -mój Skarb,moje szczęście,moje ostatnie pół roku najpiękniejszych chwil w mym życiu..................................................A TU SZOOOK "Zdradziłam cię z "M" A ja Ją jeszcze bardziej pokochałem myślę że trzeba pomóc Aniołkowi ,który zbłądził . Co o tym sądzicie mam dziś się z Nią spotkać ale czarna magia w mym umyśle.Co mam powiedzieć?Jak się zachować? Pierwsze co mi przychodzi do głowy to Ją przytulić

Gość lllllllllllllllllllllla
ja tez zdradzilam swojego faceta i nie byl taki spokojny.ale zbładzilam wiem ze popelnilam blad.jesli ja kochasz to jej wybacz.tylko wiem ze moj facet mi do tej pory nie zapomnial

Gość takie życie
rzeczywiście z tym przytulaniem to może troszke przesadziłem ,muszę Jej wysłuchać ,,,,,,,,,,,,,,,DZIEKI to już coś

jęlsi masz mniej niż 23 lata to jeszce jest to dla cieibe do wybaczenial...jesli nie...to napwdę masz problem... zastanawim się co ja bym zrobil gdyby mój anioł tak postapił.. pewnie popłynęłoby wiele łez... ale nigy bym jej nie wybaczył gdyby ona nie pzeposiła mnie w skali jkiego czynu się dopuściła...jeśli tego nie zrobi...zostaw ją... dla twojego dobra..uwierz mi/./ mężczyzna który zdrad..to .. mężczyzna ma klpaki na oczachi jak czuje że...to mu się mózg lasuje... z kobietą jest inaczej jeśli kocha nigdy nie zdadzi...jeśłi meżczyzna kocha NAPrAWDE dopiero wtedy nigdy nie zdradzi.. zatem jesli Cieibe zdradziła...to ja na twoim miejscu zapomniałbym o niej...bo nie warta jest by na nią patrzeć... jeśli nie dasz rady...przynajmniej musisz ją nieźle zjebać.. (to słowo jest użyte z premedytacją...)bo tak będzie trzeba jeśłi się podda to znaczy że zrbi to kolejny razi to jest tylko odwlekani ew czsi eczegoś co jest nieuchronne....a cha podoba Ci się jakas jej koleżanka której tez siępodobasz...zastanów się...

Gość takie życie
ja mam 26 lat i zakochałem sie po raz pierwszy Ona jest starsza i juz kurwa niewiem co mam mysleć czuję się oszukany ale i szalenie zakochany ale za dwie godzinki sprawa się wyjaśni i klikne tu do was

Gość myslaca
do adams: czy tobie na mózg sie rzuciło? to znaczy ze facetowi mozna wybaczyc wszystko, on jest usprawiedliwiony jak zdradza, bo wy moze cie jak sie wam poprostu sexu zachce, a kobieta jak kocha to nie moze zbladzic?????? traktujmy wszystkich jednakowo, jezeli jest w stanie wybaczyc i poszukac powodu tej zdrady, takze u siebie samego to ok, jak nie to tez rozumiem bo na pewno jest ciezko zapomniec o czyms takim, ale włos mi sie jezy na głowie jak słysze takie rzeczy, i tym podobne, ze kazdy facet ma zdobywac doswiadczenie i spoko jak sie puszcza , ale dziewczyna, miłosc jego zycia, ma byc nietknieta, paranoja.......przemysl to sobie

Gość i tylko potem skąd brać
te nietknięte dziewice, co? :D

Gość Niewybaczalne -

Gość tktt
adams pojechales równo... nie ma czegos takiego ,ze facet moze a dziewczyna nie , bo z jakiej paki? To jest wasze błędne myslenie... macie swoje dziewczyny trzymajcie sie ich ... zresztą nie ma wogole dyskusji

Gość chyba mister adamus
uważa że kolesie- zgodnie z obiegową opinią- myślą fiutem i mogą zdradzić nawet jeśli kochają a dziewczyna, która kocha nigdy nie zdradzi...więc jeśli zdradzi- proste równanie: nie kocha ale to oczywiście bzdura- kobieta tak samo jak facet może poddać się pożądaniu...poza tym zdrada ma wiele powodów...

Gość yhmyhm
To jest kwestia podlegajaca szerszej dyskusji.. bądz co bądz uwazam , ze osoba, ( niezaleznie od plci )która zdradzi tak naprawde nie kochala , bo jesli byloby inaczej, po co mialaby to robic... z drugiej jednak strony zgodze sie , ze zdrada moze miec wiele powodów .. jest to ciezkie tak naprawde ale chyba nie potrafilabym zaakceptowac i pogodzic sie ze zdrada partnera..

Gość ja myśle ze jednak
najwazniejsze są konkrety danej sytuacji a nie tylko hasło "zdrada" bo zdrada może być różna- tylko pscyhiczna, tylko fizyczna i taka i taka, jednorazowa, długotrwała, wielokrotna....To przecież zmiania postać rzeczy poza tym jednak staż i status związku też ma znaczenie, obecność dzieci itd przyczyny zdrady też bywają rozmaite, niektóre nawet czasem zrozumiałe... no i postawa osoby która zdradził "po"...czy żałuje, czy stara się czy ma wszystko gdzieś...

Gość Jestem za
jak napisała osoba wyżej "ja myśle ze jednak" Dodałabym lub moze podkreśliła, fakt przyznania sie do błędu tej strony, która zdradziła. Owszem, czasem sa kryzysy, ale nie można kryzysem tłumaczyć zdradę. Nie można w ten sposób mówić że dwie strony sa winne. Nie wiem jakbym zreagowała na zdrade partnera, ale gdyby mi wyleciał z tekstem "to także Twoja wina" to wolałabym skonczyć ten związek. Jak jest w związku kryzys to trzeba go spróbowac rozwiązac a nie uciekać do najprostszego rozwiązania czyli zdrady.

Gość A ja czuje sie zwyczajnie zle
:(:(:(:(:(

Gość domina
A co jeśli dziewczyna zdradzi obecnego chłopaka ze swoją starą , pierwszą miłością sprzed 10 lat? Jak to traktować? Czy mozna kochac dwie osoby na raz? Czy ktos byl w takiej sytuacji? Jestem ciekawa jak to odbieracie...

Gość Do dupy z nią

Gość mmunka
Moze jesli zdradzila z kims kogo zna tak bardzo dobrze to nie jest az tak zle...Nie poszla na pierwsza lepsza dyskoteke i nie wyrwala jakiegos gląba...Po prostu serduszko mocniej zabiło bo jak to sie mówi" stara miłość nie rdzewieje"...Nie bylam nigdy w takiej sytuacji , ale kto wie jakby to było gdyby odewzwała się do mnei stara miłość której nigdy nie zapomniałam...

Gość takie życie
jestem wdzięczny za wasze opinie na ten temat dzieki bardzo ,ale i tak robie swoje,ja po prtostu Ją kocham i tyle.Jestem zdania że prawdziwa miłość jest silniejsza od wszystkiego innego i chcałbym żebyscie mnie choc troszke zrozumieli Ona jest dla mnie wszyskim,nieumiałbym bez Niej żyć chociaz bardzo boli ,ale przetrwam te cierpienie i postaram się załagodzić ból mego Aniołka Myślcie co chcecie,ale taki juz jestem i nigdy nieprzestanę Cię Kochać IZA główka do góry razem damy radę tylko trzeba w to uwierzyć bo cuda istnieja ..................jesteś na to żywym dowodem Cukiereczku

Gość ...............www...........
balwan jestes, sorry...:O

Gość takie życie
bałwan??może i tak ale to silniejsze ode mnie sorry

Gość eee tam prowokacja
rób to przynajmniej umiejętnie człowieku

Gość upadly aniol***
Niestety to nie prowokacja :(:(:(

Gość takie życie
prowakacja nie prowokacja czy tak czy tak to boli,ale jestem przekonany ze uczucie, które tkwi we mnie bedzie nagrodzone prędzej czy pózniej jestem tego święcie przekonany bo jestem silny,cierpliwy i czekam na szczerą miłosc z prawdą na czele,a jeżeli ktos w to niewierzy niech napisze prawde oczywiście,wiara czyni cuda doswiadczyłem tego i nadzieja jest podstawą do tego by wierzyć i działać,nawet wtedy kiedy jest nam naprawde trudno przecież to takie życie i trzeba stawic mu czoła, a wjaki sposób to kazdy wie na swój