Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

workinggirl

JA i mój SZEF

Polecane posty

Lubicie swoją pracę? a lubicie swojego szefa?? kto ma ochotę może tu podzielić się swoimi opiniami, sytuacjami jakie miały miejsce u was w pracy... Jaki powinien być szef....? wady i zalety waszych szefów... Generalnie - jak żyć w zgodzie z szefem ;) pozdrawiam wszystkim pracujących i życzę wyrozumiałych szefów;):P

Gość pracująca
Ja mam akurat wielkie szczęście bo mam świetną szefową!! Jest wymagająca! to fakt...ale traktuje wszystkich pracownikow jak rodzine - tu bardzo wazna jest praca zespolowa. wiem jednak ze nie kazdy ma takie szczescie... Wlaściwie jako szef nie ma wad...przynajmniej dla mnie a jej zalety to wyrozumiałość, wysokie wymagania - to mnie motywuje ;) ale przede wszystkim inwestuje w pracowników - wysyła nas na szkolenia, etc Naprawdę czuję się spełniona :)

Gość o Boze nie wytrzymam
"czuje sie spelniona". A reszta zycia OK?

Gość pracująca
tak :) wyobraź sobie :) Mam śliczną 3letnią cureczkę i wspaniałego męża... do szczęścia nie potrzeba mi nic więcej :)

Gość narmal_woman
A ja mam 2-ch szefów, a dokładnie szefa i szefową i w dodatku małżęństwo... ogólnie są super! jest wesoło i czasami jak o czymś opowiadają to można boki zrywać, tylko że są skrajnie różni on wyluzowany - nigdy się nie spieszy i ma wszystko w tyłku :) ona przewrażliwiona, rozchwiana, ciągle pogania, zmienia decyzje z minuty na minute, ciągle narzeka i ogólnie wprowadza zupełnie nie potrzebny zamęt co tylko utrudnia pracę i stresuje co wiadomo odbija się na pracy czasami już mam dosyć i wielką ochotę chlapnąć wypowiedzeniem o biurko, ale przeważnie wtedy następuje jakaś jedniodniowa przemiana - i jest pięknie!! :) i jak tu być mądrym :P

Gość ambrezja
ja nie cierpię mojego szefa!!!!!!!!!! same wady!!

Gość pamietnnnkaa
pracujaca... jak znalazlas ta prace? w jakim obszarze pracujesz? duze wymagania byly? - z czystej ciekawosci pytam :D

Pracująca - naprawdę Ci zazdroszczę :):)!!! Nie chcę narzekać na mojego szefa - nie jest aż tak zły ;) ale to o czym Ty tu piszesz jest dla mnie niedoścignionym marzeniem :( Pozdrawiam Ciepło...:)

Gość skydriver
A MÓJ SZEF...hahahahhahahaa!!! to leń śmierdzący !!! ma kasy jak lodu, ale ciąąąąąąąąąąąąąagle narzeka jedyną jego zaletą to to że od czasu do czasu ma taki "ludzki" dzień kiedy normalnie można z nim pogadać i nawet zaczyna się interesować pracownikiem jako człowiekiem... pozdro dla wszystkich pracowników ;)

Dzisiaj mój szef był miły i \"żartobliwy\" w jego rozumowaniu...;) Jak było by pięknie gdyby każdego dnia każdy starałby się być miłym dla współpracowników i pracowników...? ŻYcie było by piękniejsze :D:D:D

A mój SZEF jest całkiem niezły. Moze nawet więcej niż całkiem. Pracuję u siebie w domu (księgowa) i bardzo to sobie chwalę. Zarabiam tez całkiem nieźle i co jakis czas jest podwyżka. Atmosfera bardzo dobra- ma do mnie szacunek. Do ciąży też nie miał sprzeciwów jak to niektórzy. Nawet dopytywał się kiedy w końcu będę z mężem miec dziecko. ;)

Gość wielka tragedia
zazdroszcze coniektorym jak pisza ze maja super szefow, ja niestety nie moge sie tym pochwalic, u mnie panuje wielka zazdrosc i walka o lepszy stolek i premie. glowny kierownik ok nie narzekam,bo jest po studiach a reszta pod nimi maja prace po znajomosci, bez konkretnego wyksztalcenia, chodza i pokazuja swoja wyzszosc, ze maja lepsze stanowisko i wieksze pieniadze, nie daja szansy innym na zdobywanie wyksztalcenia( ja studiuje zaocznie i mam powazne problemy zeby na sesje, nie mowiac o normalnych zajeciach, miec wolny dzien czy weekend), po prostu zatruwaja mi zycie, bo chce sie uczyc i cos w zyciu osignac!!!!!z reszta nie tylko oni, reszta wspolpracownikow tez. Ale sie ogolnie dziwie, bo to duzoa firma, gdzie w innych miastach pracuja normalni ludzie, tylko u mnie tak jakos trafilam na takich typkow!!!

Gość gofer
Jesli chodzi o mnie to ja miałam super szefa ( miałam bo od dwóhc tugodni juz nie pracuje w mojej firmie). Naprawde, chyba nigdy nie bede miała lepszego. BYł moim kierownikiem, To on mnie przyjmował do pracy i zawsze czułam ze jestem jakby pod jego skrzydłami (jestem własciwie nowa w pracy- pracuje kilka miesięcy) Chciał zebym sie rozwijała, uczyła sie nowych rzeczy, był bardzo sympatyczny, miał niesamowite poczucie humoru, w pracy wprowadzał super atmosfere, a przy tym znał sie swietnie na tym co robił, prawdziwy profesjonalista. Teraz brakuje mi jego wsparcia, dzieki niemu miałam duzą motywację i chęc do pracy. Musze dodac ze człowiek młody ( przed 30-stką) ale jako szef był the best.

Gość berda
mój szef eh szkoda słów

Gość ch*** a nie szef
11y dzien miesiaca a pensji na koncie brak :| na pytanie o to kiedy bedzie szef zarzuca POSTAWE ROSZCZENIOWA!!! takich kwiatkow mamy duzo wiecej

Gość A ja mam szefa psychopatę
Dochodzę to takiego wniosku. Z pozoru miły i wyrozumiały a w rzeczywistości modliszka. Wszelkie sukcesy przypisuje sobie choć pracował na nie cały zespół. Jest elegancki i elokewnetny, ale po pewnym czasie można się przekonać, że bezczelnie łże, manipuluje pracownikami, a do tego nie ma wyrzutów sumienia. Pięknie mówi, posiada ogromną zdolność doboru słów, charyzmatyczny przywódca, który tylko czeka na owoce naszej cięzkiej pracy a sobie przypisuje sukces. Jest zakochanym w sobie narcyzie, uważa się za mądrzejszego i najsprawniejszego. Jest miły i uprzejmy ale nie zawaha się ani chwili i gotowy jest wystawić wszystkich do wiatru, by ratować swój zagrożony tyłek. Jest na tyle bezczelny, że próbuje rzekonać wszystkich, że w istocie nic się nie stało i w sumie wszyscy powinni się cieszyć, ze oberwali zamiast niego. Cechy charakterystyczne: miła powierzchownośc, łatwośc wyrażania sę, egocentryzm i narcyzm, skłonnosć do manipulowania ludzi do osiągnięcia własnych celów, brak empatii, brak wyższych uczuć, impulsywność i nieodpwoedzialność, brak wyrzutów sumienia.