Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika600

Do facetów,czy któryś z Was płakał kiedykolwiek przez kobietę

Polecane posty

Gość dblwqdklc
to jest wszytko pokopane

Gość hmmmm..................
moj kiedy przy mnie plakal zebym nie odchodzila..ciota jedna:P

Gość dblwqdklc
w cholre z płaczem faceci nie płacza

Gość _ona
płaczą niektórzy, ale same widzicie jaka jest presja, społeczna, zeby tak nie robili, a do kąta staiwiają ich osobniki ich własnej płci i pokazują "pozytywne" wzorce zachowań, często brutalnie dla mnie mężczyzna, któremu łza nie umie sie w oku zakręcić, to taki, który tej presji uległ i ma taki system wspomagania ze strony kolegów i nie tylko, że dla dobrej opinii jest w stanie sie wszystkiego zaprzeć, nawet własnych uczuć..

Gość jasne ze tak
a ja plakalem i wcale sie nei wstydze mialem powody...

raz;)...cholerny eks kopnął mnie w kochones.....łzy bólu przysłoniły mi rzeczywistość P.S. i to dlatego, że okazałem się porządnym gościem qrwa;)

Jak ktoś tu m oże pisać, że facet nie powinnien płakać? Niby z jakiej racji? Tak się utarło przez lata? A co facet to \'coś takiego, bez ducha. bez serca\"??? :O Mój facet z 2 razy sie popłakał, ale to w kłótni ze mną. i nie ze wzruszenia tylko z bezsilności i złości. i ciesze się, że są tu jacyś faceci, którzy potrafią się do tego przyznać. Pozatym mój ojciec, który ma 51 lat. płakał jak dziecko, gdy jego teściowa, a moja babcia zmarła. Mój teściu płakał jak jego mama zmarła. Przecież facet też człowiek!!!

Grecy nie wstydzili się łez, ale Rzymianin płacząc zasłaniał glowę płaszczem. I tak rzymski model pokotuje u nas do dziś. Nie uważam, zeby łzy w oczach mężczyzny były czymś złym, ponieważ nie uważam zeby uczucia były złe. no poki facet nie ejst \"beksą\" :)

Gość hhhhhhhhhhhjjj
Nie wiem czy przez dziewczynę czy przez siebie. Mając 17 lat byłem z wzajemnością obsesyjnie zakochany w pewnej dziewczynie (młodsza), jednak z różnych powodów (wiek, plany życiowe itp.) nie wchodziłem głębiej w związek. Potem z nią zerwałem (kochając ją). Po 4 latach ona (miała już wcześniej kilku chłopaków) wreszcie straciła dziewictwo i rozpoczęła normalne współżycie z facetem, z którym była. Kiedy się o tym dowiedziałem to płakałem przez 3h bez przerwy w swoim pokoju, ale byłem zadowolony, że wreszcie będę wolny od uczucia do niej i tak się stało.