Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aammaa

Jakie gotowe maseczki polecacie?

Polecane posty

Gość Aammaa

Interesują mnie rewelacyjne maseczki o różnym działaniu:oczyszczajace, nawilżające, tonizujące, wygładzające, regenerujące, liftingujące itd.

Gość fighterka
wszelkie z nivei w saszetkach

Oriflame - fioletowa, multivitaminowa oraz z serii miodowo-mlekowej, ultra nawilzajaca

Gość arawis
Ja też bardzo chętnie czegoś bym się chciała dowiedzieć o dobrych maseczkach. Mam cerę mieszaną - tłusta na brodzie i czole, na policzkach tak ucha, że aż leciutko się łuszczy. Może coś doradzicie?

Gość saszetki Nivea

Gość MIMIMIMIMIMIJI
może to nie jest gotowa maseczka ale bardzo prosta w porządzeniu, wystarczy dodać 2 łyżeczki wody mieneralnej - chodzi mi o maseczkę z glinki kambryjskiej firmy DERMAGLIN - UWAGA!! w proszku nie gotowa!!! Jest naprawdę dobra, świetnie oczyszcza skórę lub działa nawilżajaco jesli dodamy zamist wody oliwę... Ja za radą tutaj wyczytaną, w trakcie trzymanai tej maski na buzi nie daje jej wysychać i uzywam wody w sprayu... A mam do Was pytanie, wiem że można kupic tę maskę w opakowaniach 300 g, ale nie moge jej nigdzie w żadnym interenetowym sklepie znaleźć- Poda ktoś namiary???