Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicia.

Gdzie zaopatrywać butik w odzież damską - producenci, importerzy

Polecane posty

Wiatm i błagam o pomoc. Otworzyłam działalność gospodarczą (teren dolnego śląska) i mam problem. Jest to sklep z odzieżą damską, ciuszki są bardziej dla kobiet młodych i młodzieży. Problem tkwi w tym, iż rzeczy produkcji polskiej są strasznie drogie (zaopatruje się w hurtowniach lub u producentów). Czy mógłby mi ktoś doradzić, gdzie kupować tanią ale ładną rzecz? Szukam w necie ale to co oferują nasi producenci to tandeta, większość odzieży wygląda jakby były szyte na stare babki. A może ktoś z was ma namiar na importerów odzieży damskiej? Chodzi mi tylko o to, aby rzeczy były ładne, tanie i nie najgorszego gatunku. BŁAGAM POMÓŻCIE

witam i co znalazlas jakies fajne hurtownie z tego co wiem w Łodzi sa ciekawe ale niewiem z nazwy ktore?! jak cos wiesz to odezwij sie ja jestem z woj.podlaskiego

Gość papapapaaaa
odswiezam

wejdź na serwis www.tkaniny.pl tam bywają ogłoszenia o wyprzedażach końcówek kolekcji zagranicznych firm, czy ogłaszają się nasi producenci. możesz popróbować też Rzgowy i inne takie.

Gość Forum Praca
Zakupy Praktyczne informacje

Gość 2skin
Witam serdecznie Zapraszam na naszą stronę internetową www.2skin.pl - Odzież sportowa tylko dla kobiet. Dobra jakość, ciekawe wzory odbiegające od standardów polskiej odzieży sportowej. Zapraszamy do współpracy. Marta Raszyk 2skin

Gość hurtwawa
Witam, jestesmy hurtownia odziezy uzywanej - importujemy towar z Wysp Brytyjskich - towar jest bardzo wysokiej jakosci, tzw. cream quality, czesto z outletow. Specjalizujemy sie glownie w modzie damskiej. Zapraszamy na nasza strone: www.hurtownia-odziezy.sitehosting.pl/ oraz do kontaktu telefonicznego: 0 600 923 173

Gość slapaw
Kicia prosze o kontakt. miałbym kilka pytań odnośnie butiku. moje gg 3919281 (często niewidoczny)

Gość Madnezz_pl
Jesteśmy producentem nowoczesnej odzieży damskiej. Zapraszamy do obejrzenia naszych produktów na stronie Madnezz PL. Ceny hurtowe na priv - mail oraz tel dostępne są na powyższej stronie internetowej. :)

Gość gość
Spośród chyba 10 hurtowni z jakimi miałam kontakt najlepiej mi schodziły i nadal schodzą rzeczy od Megabrand ( www.hurtowniamegabrand.pl ). Stylizacje są z jednej strony modne, a z drugiej praktyczne, wygodne, dobrze się układają na ciele. Nie ma u nich problemów z rozmiarówką, nie sprzedają rzeczy szytych na ludzi idealnych o sylwetce modeli...

Gość danuta6677
Od 2011 dużo zamówień do sklepu robię z hurtowni odzieżowej Megabrand. Ich mogę polecić, zwłaszcza jak ktoś startuje z biznesem dopiero i chce wyrobić swój styl, swoją rozpoznawalność. Dużo modnych projektów na stanie, szybka obsługa, nie pobierają dodatkowo za dostawę przy większych zamówieniach. Kontakt do hurtowni można choćby przez ich stronę wyszukać – http://hurtowniamegabrand.pl.

Gość gość
Odzież damska, polski producent, polskie tkaniny (bawełna, wiskoza), oryginalne fasony. madisso.com zapraszam do kontaktu - wyprzedaż nad-stanów w okazyjnych cenach

Gość gość
Szeroką ofertę mody damskiej posiada www.4friko.pl . Z pewnością może Ci się udać kupowanie od nich ciuchów, które są bardzo atrakcyjne wizualnie jak i cenowo .:) Prywatnie od nich kupuję i jestem bardzo zadowolona!