Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAREK 27

KATOWICE...TRAGEDIA.....

Polecane posty

Gość tychy
też się łączą w tragedi z Rodzinami ofiar :(

Gość Szczecin.........
też składa wyrazy współczucia dla Śląska... Śpieszmy się Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy tylko co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie że nagle się staje potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego Nie bądź pewny że czas masz bo pewność niepewna zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście przychodzi jednocześnie jak patos i humor jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej tak szybko stąd odchodzą jak drozd milkną w lipcu jak dzwięk troche niezgrabny lub jak suchy ukłon żeby widziec naprawde zamykają oczy chociaż większym ryzykiem rodzić się niż umrzec kochamy wciąż za mało i stale za późno Nie pisz o tym zbyt często lecz pisz raz na zawsze a bedziesz tak jak delfin łagodny i mocny Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą i nigdy nie wiadomo mówiac o miłosci czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą ks. Jan Twardowski

Gość akurat akurat
jutro rano jade oddac krew... tylko tyle moge zrobic... wspolczuje rodzinom, wyrazy szacunku dla wszystkich uczestniczacych w akcji ratowniczej..

Gość mama mimi
To jest przerażające, okrutne.... idziesz z rodziną w niedzielę na spacer po to aby nie spędzeć jej w supermarkecie a tu nagła śmerć. Mój 5-cio letni syn zadał mi dziś trudne pytanie. Mamo a dlaczego Bóg im nie pomógł?

Gość 11978
lacze sie z rodzinami ofiar....., ktos przytoczyl piekne slowa ks jana twardowskiego:-) tragedia w chorzowie jest tylko dowodem na to ze zycie jest krotkie i NIKT nie wie co czyha na niego za rogiem, kazdy dzien moze byc naszym ostatnim...sama pochodze ze slaska, dokladnie z rudy slaskiej, tym bardziej sa oni wszyscy mi bliscy...

Sweet Dreams a co mozna dziecku odpowiedziec??? Czy na tym polega tak zwana Boska sprawiedliwosc by w ten sposog ludzie gineli??? Odpowiedziec prawde....albo Go nie ma, albo nie jest sprawiedliwy, albo jego pojmowanie sprawiedliwosci kłoci sie z naszym.....dla mniena swiecie za duzo zla....stad zwatpienie w wiare....

a ja tez z okolic Katowic, wspolczucia dla ofiar, rannych i ich rodzin. Ja mam w rodzinie wujka, ktory kocha golebie, ale go chyba tam nie bylo. Do supermarketow nie pojde dopoki nie zejdzie snieg. Sa jeszcze male sklepiki na tym swiecie :(

Gość marcik_
gdzie byla ta tragedia bo ja juz nic nie rozumiem, chorzow czy katowice??

Ta hala była na takiej ulicy, która łączy oba miasta Chorzów i Katowice, jest jakby na granicy. Stąd różne doniesienia.

Gość gliwice
wyrazy współczucia dla ofiar tragedii i dla rodziń którzy stracili najbliższych