Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka*

plastry czy tabletki?

Polecane posty

Gość iskierka*

co stosujecie,do czego macie wieksze zaufanie i czy sa jakies skutki uboczne tego typu antykoncepcji?

Gość kinga20
hej ja tez nie mam zaufania do plastrów troche nad nimi myslałam ale mój ginekzdecydowanie preferuje tablety i tak zostało jestem zadowolona bo wiem kiedy jestem zabezpieczona a plastry lubia sie odklejac i widac je n ciele to drugi minus buziaki

Gość 789456
Ja stosuje plastry jestem bardzo zadowolona ,nie odklejają sie jak je dobrze pzykleisz , maja dobry klej , mozna sie w tym kompac , dobrze przylegaja.

Gość rybcia 24
ja tez wole tabletki:)plastry nie sa tak dobrze poznane i nie wiadomo jak sie wchlaniaja hormony;/a tu masz staly w miare poziom buziale:)

Gość ehh........
tylko plastry!! nie ma codziennego pamiętania o pigułce nie ma strachu gdy się przydarzy zwymiotować, albo przy innych problemach z trawieniem hormony są dostarczane do organizmu 24 godziny na dobę, a nie raz w jednej dużej porcji więc wszystkie efekty uboczne sa słabsze dodatkowo u mnie przy plastrach cera wygląda o niebo lepiej niż przy pigułkach, a 7 dniowa przerwa nie oznacza wysypu pryszczy. plastry evra dobrze naklejone świetnie sie trzymają, wytrzymują basen, łaznie parowa i jacuzzi. jednyna wada to ta że plastry dobrze się trzymają jedynie tam gdzie skóra jest cały czas napięta w tym samym stopniu...ja nosze na ramieniu...i niestety jest to widoczne miejsce.