Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana1714

czy ktoś zna?

Polecane posty

kiedys czytałam w \"Glamoure\",że jest jakis drogi kosmetyk składający się z dwóch buteleczek,zielonego płynu i bialego.Najpierw przez jakis czas smaruje się uda,pośladki,brzuch jednym z nich(nie pamietam którym,a cząsteczki tłuszczu lekko się uwalniają)potem drugim smaruje się biust...i cząsteczki tłuszczu posuwają się do biustu.Brzmi jak bajka...i niezbyt mnie to przekonuje,czy to rzeczywiście tak rewelacyjnie powiększa biust...czy nie deformuje innych części ciała...czy ten \"wędrujący\" tluszcz cały idealnie przemieszcza się do biustu, czy nie zostaje po drodze?DZIEWCZYNY!Wiecie jak nazywa sie ten kosmetyk? Któraś go stosowała?

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - / \ - - - - - - - - -- - - -/ \- - - - - - - - - - - - | (.) | (.) |- - - - - - - - - - - - \ /\ /- - - - - - - - - - - - - - '------ / \ ------ '' - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Gość ja wiem ale nie powiem -PPPPp