Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miniaa

Jaki depilator najlepszy do...

Polecane posty

Gość Miniaa

Dziewczyny, jaki depilator jest najlepszy do depilacji okolic bikini? Bo je jeszcze tego nigdy nie robiłam i szczerze mówiąc dostaję dreszczy jak pomyślę o depilacji tych miejsc depilatorem brrr :( Ale słyszałam, że to najlepsza metoda, bo daje najdłuższe efekty. A ja po wszystkich kremach do depilacji czy maszynkach, muszę depilację powtarzać po jakichś 3-4 dniach! Ja już mam tego dość po prostu. Napiszcie mi dziewczyny jakich depilatorów używacie i czy to naprawdę tak bardzo boli jak to sobie wyobrażam ?? :P Dzięki z góry za odp.!

Gość ja wiem ale nie powiem -PPPPp
najlepsza jest pasta cukrowa.Wyrywa wloski i podobno po niej nie wrastają...Polecam.Ja sama zrobiłam ją i udało mi się za 1 razem.Naprawdę super!!!!

Boli jak cholera... Depilator- NIGDY W ŻYCIU!!! Jeżeli już to wosk, bo ból jest krótki. Ja osobiście nawet wosku sie boję i codziennie sie golę :o

Gość Miniaa
Ale czy pastą cukrową (bo rozumiem, że jest ona na jakichś plastrach, tak?) dotrze się tak dokładnie do wszystkich miejsc? Bo mnie chodzi o takie dokładne wydepilowanie wszystkiego ;) Czytałam gdzieś o tym, że dziewczyny używają depilatorów, ale aż strach o tym pomyśleć i to sobie wyobrazić!!!