Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boskoooooooooooo

problem z kolczykiem w pępku, pomocy !

Polecane posty

Gość boskoooooooooooo

Mialam kolczyk w pępku od pół roku. Po raz pierwszy wyjęłam go w piątek, żeby przymierzyć nowy. Wyjęłam, i zapomniałam założyć. Następnego dnia, czyli wczoraj nie dało sie go przepchnąć przez dziurkę w pępku. Nawet długa kąpiel jej nie rozmiękczyła i w dalszym ciągu nic nie da sie zrobić. Czy będę musiała to samo miejsce w salonie przekłuwać, czy jest inne wyjście ?

Gość boskoooooooooooo
no co tam ? nikt nie miał takiego problemu ?

Ja mam kolczyk od dwoch lat, nigdy wczesniej go nie wyjmowalam , dopiero tydzien temu wyjelam wieczorem i przypomnialam sobie o tym dopiero nastepnego dnia po poludniu. Tez sie nie dalo przepchnac ale probowalam, wlozylam w to troche sily i udalo sie. Trzeba to zaraz zdezynfekowac i uwazac bo pepek spuchnie jak po przebiciu, opuchlizna u mnie trzymala sie trzy dni, ale teraz juz jest w porzadku. sprobuj, tylko ostroznie:) powodzenia

Gość boskoooooooooooo
kurczę, ja próbuję od wczoraj, nie da się przepchnąć, tak jakby coś blokowało

Gość boskoooooooooooo
słuchaj Milka, a w jaki sposób naciągałam skórę ? wzdłuż, czy tak jakbyś chwyciła szczypczykami ?

Bo blonka w dziurce w pepku zarasta baaardzo szybko, sprobuj zwyczajnym kolczykiem najpierw, ma cienszy sztyft bedzie Ci latwiej, ew igla jednorazowa, tylko przed i po zdezynfekuj , no i uwazaj, zeby sobie krzywdy nie zrobic

jak kolczykiem to wzdluz, tak jest lepiej, jesli igla, bo tez sobie musialam pomoc to tak jak szczypcami, ale naprawde trzeba to zrobic cholernie delikatnie i z wyczuciem

Gość boskoooooooooooo
wiesz co, lepiej pójdę do salonu, boję się narobić sobie jakiś blizn. Tylko wkurzyło mnie to, że po przebiciu facet mnie nie ostrzegł, że tak szybko zarasta. Dzięki za odpowiedź

Idz do tego salonu jak najszybciej, moze nawet i lepiej, mozliwe ze nawet przebija Ci drugi raz juz za free

Gość boskoooooooooooo
Ho ho, za darmo ? W tych czasach to chyba niemożliwe, ale wole zapłacić niż zrobić sobie krzywdę. Dzięki za pomoc :)

Gość ja taz CI radze
isc do salonu a nie kombinowac samej

Gość boskoooooooooooo
ok, idę jutro, zobaczymy

Gość spokooo
Idź tam gdzie przebijałas sobie kolczyk i kosmetyczka go Ci włoży - ZA DARMO. Ja tak kiedys miałam