Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikita666

Kto ma język przebity???

Polecane posty

Gość Nikita666

Chce sobie przebić język....ale nie wie czy warto!! I mam kilka pytań do osób którzy mają kolczyk w języku!! 1Czy to boli jak sie przebija?? 2Ile się goji?? 3Czy to prawda że nie można jeść?? 4Przez ile ma się opuchły język??

Gość ja mam przegryziony
Bo wczoraj się ugryzłem w język :-)

Gość Nein
1. Nie boli bo jest to robione ze znieczuleniem, czujesz tylko ze jezyk jest przebijany, jest to troche nieprzyjemne ale na pewno nie bolesne 2.Mi w ogole nie leciala krew, jezyk mnie nie bolal ani nic z tych rzeczy - jedynie napuchl 3.Mozna jesc ale kiedy jezyk jest mocno napuchniety moga byc problemy-najlepiej zaczac od lodow i bardziej plynnych pokarmow:) 4.Około 2och dni

Gość przekluty jezor
ja mam przekluty jezyk, ale nie nosze kolczyka juz od 3 lat. Dziura jednak pozostala. to prawda, ze puchnie, to prawda, ze jesc nie mozna, mowienie wyrazne tez nie wychodzi, goi sie ok 1,5 tygodnia. Jesli masz slabe szkliwo to odradzam kolczyk w jezyku, bo potem to czlowiek sie odruchowo bawi kolczykiem w zebach i moze szkod narobic w zebaqch. A poza tym wszelkie dolegliwosci to i tak sprawa indywidualna i na pewno zaraz ktos napisze, ze jego nie bolalo, nie puchlo i wszystko jest ok.

A mni bolalo, puchlo, nie moglam mowic poprawnie przez kilka dni, ale i tak jest zajebiscie :D Nosze juz 5 lat ;) I wcale nie niszczy zebow!

Gość Nikita666
Dziekuje

Gość gość
Hej mam pytanko bardzo proszę o szybka odp. Sytuacja jest taka że przekułam język mam go od 4 dni brałam proszki przeciw bólowe . I dziś wstałam z ogromnym bylem stwierdzam że kolczyk jest za mały . Język w Okół kolczyka jest jakby zdrętwiały co mam robić? Czy może mi się coś stać?