Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patisonnek

Wynik tesu ciążowego-ciąża???

Polecane posty

Gość patisonnek

Witam, zrobiłam dziś test ciążowy bo okres spóżniał mi się o 4 dni a zawsze mam punktualnie jak w zegarku 28 dni. I........ dwie kreski z tym że ta ciążowa wyszła blada. trochę nas (mnie i mojego partnera) to zafrapowało, nie było to jakimś większym szokiem bo chcemy mieć dzidziunia, ale .... wiecie emocje.... Pojechaliśmy do apteki po drugi test żeby potwierdzić wynik i ..... znów ten sam plady różowy pasek ???? Już sama nie wiem jak to interpretować, trochę w necie poczytwałam o tych odczynnikach testów i można wnioskować że jestem w ciąży :-) Idę do lekarza ale dopiero 8 lutego, wtedy wszystko się wyjaśni, no chyba że mnie krew zaleje wcześniej :-( dziewczyny moze w tym samym okresie czasu też macie takie przeżycia życiowe to podziliły byś cie się uwagami i wrazniemi, było by fajnie. Napiszcie proszę

gratuluję ciąży. Za parę dni będą 2 grube tłuste kreechy. Jesli masz wątpliwości- to zrób jutro test z krwi Beta HCG- daje 100% pewności. Powodzenia. :)

Gość uwerturka
Mi okres spóźnia się 2 tygodnie. Robiłam juz 2 testy, oba negatywne, wczoraj byłam u lekarza, ale powiedział, że to jeszcze za wczesnie, kazał czekać, za tydzień powtórzyc test. A jeśli byłabym w ciąży to jest to 6 tydzień, więc nie wiem czy 8 lutego lekarz Ci już potwierdzi ciążę. Życze wszystkiego najlepszego :)

GRATULUJE!!! Ja podobnie mialam do Ciebie.. najpierw 1 kreska.. taka KRECHA wrecz ciemno rozowa..i pomyslalam.. no coz..szkoda..a juz sie psychicznie nastawilam bo okres mi sie spoznial kilka dni.. (nie miewalam regularnie ale nigdy nie opoznial sie tak jak wtedy - 7 dni) a potem lekka bladziutka 2 kreseczka.. Przeczytalam na tescie ze bladziutka kreseczka oznacza juz ciaze.. Dziewczyny na kafeterii mnie upewnily..ze NIGDY nie wyjdzie 2 kreseczka jak nie ma ciazy... A kilka dni pozniej na usg juz bylo widac malutka niunie :) Wiec pewnie u Ciebie tez juz ktos pomieszkuje :D Dbaj o siebie... i zycze powodzenia :)🌼