Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nesti

Czy ruda dziewucha musi być zawsze fałszywa????

Polecane posty

Chcę przeprowadzić taką sondę.... Po moich ostatnich doświadczeniach zaczęłam tak uważać :-( Żeby nie było zaraz, ze jestem jakas nietolerancyjna, ze nudzi mi sie i wymyslam! Kolejny raz w zyciu ruda dziewucha zrobila mnie w balona. To byla (wydawalo mi sie) moja kumpela, nasi faceci to bracia wiec sie zgadalysmy. Nie chce sie wdawac w szczegóły, ale dawno nikt mi tak pupy nie \"obrobil\" jak ona...:-O Kiedys mialam tez przyjaciolkę, ktora byla ruda. Nasza przyjazn byla pelna krętactw i fałszu z jej strony, az w koncu przestalysmy sie do siebie nawet odzywac... Normalnie nie znam rudej dziewczyny która jest miła i sympatyczna i nie fałszywa!!

Gość campicello
ja rude uwielbiam..i nic na to nie poradze..:o

Rude znam 4. 3 są fałszywe jak nie wiem co, 1 w miarę normalna. Ale ta \"normalna\" to taka....lafirynda....puszczalska ;-)

Gość Kaike
Blondynki są głupie, a brunetki ogniste?? Światem rządzą stereotypy. Ja w swoim życiu spotkałam tylko jedną rudą dziewczynę i na pewno nie była fałszywa, w tym samym czasie fałszywa okazała się brunetka.

Gość Bolognaa
a farbowane tez liczys

nie zgadzam sie mam przyjaciolke o rudych wlosach i jest to najprzyjazniej nastawiona osoba do mnie jaka znam .nie wierze w glupie stereotypy to tak jak by blondynki ze sa glupie..ot guzik prawda...

Gość naturalna brunetka
znam jedną rudą - fałszywa, puszczalska , wredna i uważa sie za jakies bóstwo choc wcale nim nie jest... ehh... normalnie nie trawie dziewczyny no...

a ja znam az 5....i wszystkie sa abrdzo fajne...stereotypy sa do dupy...tak samo jak guzik prawda jest to ze blondynki sa glupie...

Nie padło w tym temacie ani jedno stwierdzenie, które można by uznać za stereotyp czy generalizowanie. Wszyscy mówią o ZNANYCH sobie przypadkach. Więc o co Wam chodzi z tymi stereotypami? :o

Johny_Walker - chociaż Ty jeden zrozumiałeś :-P Prawdą jest ze stereotypy skąds się biorą... Ja nie kieruję się nimi w życiu, ale w przypadku ognistowłosych cos jakby się sprawdza...na prawdę mam zle doswiadczenia :-O

No wiecie, to że kilka osób zna rudych przypadkiem fałszywych, to nic nie oznacza. A może zakładacie z góry, że rudy to fałszywy i prowokujecie jakieś zachowania nieświadomie ;) :D W każdym razie jestem ruda i na pewno nie fałszywa, a dwie najbardziej fałszywe i zakłamane osoby jakie znam są szatynkami. A ta teza dotyczy naturalnie rudych tylko? Czy i farbowanych? Bo mam teorię konkurencyjną - wszystkie fałszywe farbują się na rudo :D

Wiecie co, ja nie chcę nikogo urażać... Po prostu nigdy nie poznałam fajnej rudej dziewczyny. Nie jestem uprzedzona, z jedną nawet się przyjazniłam. Choc krótko...

Ja się dobrze na statystyce nie znam, ale chyba 2-3 osoby to za mała próbka reprezentacyjna, do tak poważnych wniosków. Jakbyście przebadały 1000 rudych i 510 było fałszywych, to bym powiedziała, że coś w tym jest... Pod warunkiem, że z 1000 brunetek fałszywch byłoby na przykład 120, blondynek 150, a szatynek 110 :D

Gość proba reprezentatywna
:)

nie musi, tylko dlaczego zwykle tak jest? mojego brata wczoraj taka jędza rzuciła i to dlatego, że był dla niej za dobry i biegał za nią przez ostatnie 9 lat..ona zawsze fochy.. do tego wredna, fałszywa i lekceważąca innych.. dramat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taaa.... wszystko co złego to przez rude, cyklistów i masonów :D Ja wiadomo poza tym blondynki są głupie, a brunetki namiętne i z owłosionymi nogami :D

Gość hmmmmmmmmm
cos w tym jest... mam kolezankę ktora ma rude wloski, nie powiem - ładnie jej w nich i ogólnie jest piękną kobietą.... ale kurde nawet gdy się usmiecha to jest to usmiech tak nieszczery ze szkoda gadac....

Gość gość
Ja jestem ruda i szczerze, wcale nie jestem fałszywa. Fałszywe często są osoby które malują swoje włosy na rudo, bo myślą, że są wtedy "rozpalone". Mam dużo koleżanek, nigdy żadnej nie oszukałam, no bo po co ? Może byście tak popatrzyli na niektóre brunetki - ja miałam kilka koleżanek o takich włosach i same wredne, puszczalskie, za przeproszeniem. To, że niektóre osoby o rudych włosach są wredne, to istny przypadek. Tak samo, jest dużo głupich blondynek. Przypadek, że miały akurat rude włosy ..

Gość gość
znam rudego gościa i jest pyskatym i fałszywym gówniarzem - ostrzegałem przed nim każdego nowego pracownika. Rude JEST fałszywe!

Gość gość
Dodam jeszcze do powyższego takie porównanie: Gdyby ten rudy fałszywiec żył czasach 2 wojny światowej, to byłby zwykłym szmalcownikiem! Kłamie, donosi a jak zwraca się mu uwagę na jego pracę tudzież zachowanie, to dalej robi źle, bo wg niego ma do tego prawo. Donosiciel i matoł.

Gość gość
ja zauwazyłem ze ateisci to złodzieje kretacze fałszywi alkocholicy kłuco sie o wszystko ,chciwi sa