Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaskaaaa

jestem najsliiczniejsza dziewczyna w moim miescie! serio mowie ale...

Polecane posty

Gość smutaskaaaa

nie mam faceta. Inne babki, takie maszkarony maja a za mna sie tylko ogladaja:( przeciez jetsem taka sliczna i madra!

Gość smutaskaaaa
zawsze jak ide na dyskoteke, faceci za mna szaleja ale ja nie lubie podrywaczy i szukam tego jedynego. Przez to ze jestem taka ladna, faceci mysla ze moga mnie miec na jedna noc a ja taka nie jestem. Smutno mi, ze moje o wiele brzydsze kolezanki maja fajnych facetow. Moja mama mowi, ze to przez to ze boja sie tak pieknych dziewczyn i wiem ze ma racje:)Ciesze sie ze jestem taka ladna bo wyglad pomaga mi czasami a do tego duzo czytam i jestem inteligentna osobka. Mam bardzo duzo zalet ale brakuje mi faceta. :(

Gość Uroda jest
ważna ale nie najważniejsza,a inteligencją nie grzeszysz.Już teraz wiesz dlaczego nikogo nie masz;)Może zrozumiesz;)

Gość smutaskaaaa
osstani wpis nie byl moj! moje miasto liczy ponad 50 tys i juz w liceum wygrywalam konkursy na miss szkoly i kazdy chlopak chcial byc ze mna ale ja sie tylko uczylam:) Duzo tez facetow zaczepia mnie na ulicy ale ja tak nie potrafie. patrze po prostu na dziewczyny w moim miescie i widze ze sie bardzo wyrozniam, ze jestem sliczna i to mi sprawia radosc. Kiedy ja znajde faceta? Nie musi byc piekny ale dobry i czuly.

Chryste Panie nie wiem co napisać . Dawno nie czytałam tak zarozumiałej dziewuchy

Gość siezgadzam
oj jaka ty sliczna jestes. dech w piersiach zapiera

Gość Różowa pantera
Cóż za wysokie mniemanie masz o sobie. Jestem mądra, śliczna... chu=yba tylko w ciemności.

Gość jak bys byla i sliczna i madra
to bys wysilila rozum i poderwala. Czegos ci brak jednak, popracuj nad tym

Gość Uroda to nie
wszystko liczy się oprócz tego dusza.Jest dużo ładnych pięknych kobiet bardzo inteligentnych i z interesującą osobowością.Ty jednak do nich nie należysz.

Gość smutaskaaaa
ja nie twierdze ze jestem naj bo moze tu na forum sa jakies piekne diewczyny ale jestem pewna ze w moim miescie jestem najlepsza :) dlaczego tak ladne dziewczyny jak ja sa samotne a te duzo brzydsze sa w fajnych zwiazkach? Tak myslalam, ze pewnie dlatego ze brzydka dziewczyna to mniejsze ryzyko dla faceta. Jak splawi to mniejsza porazka a jak ktos podejdzie do mnie i ja go oleje to on dlugo sie nie pozbiera!!!

Gość Różowa pantera
Kotku w życiu nie liczy się orzede wszystkim uroda. Bo ona przemija. A rozum zostaje, alę i tak nie wszyscy og posiadają.

Gość siezgadzam
jestem PIEKNIEJSZA oooooooooooooooooooooooooooooooooo :P

Całe szczęście że Cię nie znam . Ciekawe czy masz jakichś znajomych, czy twierdzisz że ich nie masz bo zazdroszczą Ci urody. Mogę Cię jednak pocieszysz znajdziesz jakiegoś narcyza podobnego do siebie :P

Gość Uroda to nie
Ciekawe jak sobie znajdzie narcyza?Wtedy nie będzie w centrum zainteresowania bo to on będzie uważał że jest najładniejszy;) :-D

Gość Różowa pantera
Oj malutka, tak będzie rozpaczał za tobą, nie wiem jak to facet przeboleje. Bo chyba drugiej takiej głuipej dziewuchy nie znajdzie!

Gość siezgadzam
NAJSLICZNIEJSZ DAWAJ OBOK NA TWORKI 2006 MAY ZGRANA PAKE

Gość kasjer z Biedronki
A wjakim mieście mieszkasz princessko ??

Gość Różowa pantera
Ten typ tak ma. To się nazywa, zakochani w sobie samych.

Gość jakbys byla i sliczna i madra
uroda to sprawa wzgledna, bo rozne sa gusta. Nie kazdemu sie to samo podoba Moze brakuje ci wdzieku albo seksu czy ciepla, moze naturalnosci , moze nie ma o czym z toba rozmaiwac - nie znam cie, wiec trudno ocenic. Przyjrzyj sie sobie uwazniej - nie tylko od strony urody - to pewnie znajdziesz odpowiedz.

Gość Przede wszystkim
jestes głupia jak lewy but. Weź się dziecko za naukę, bo żaden facet na ciebie nie spojrzy :-D Robi

Gość kleszczyk
Robi lubię CIę :) 👄

Gość Glam Star
Mówisz że śliczna jesteś ale chyba zapomniałaś o tym żeby ludzie mają różne gusta. To co dla Ciebie jest piękne dla innych wcale takie nie musi być.

Gość .bleeeh
Smutaskoooo pokaż nam swoje zdjęcie, pokaż pliss, chcemy zobaczyć jaka jesteś śliczna. Sweet Dreams -----> :):)