Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaa

NAILTEK, gdzie mozna kupić?

Polecane posty

Gość ciekawskaaaa

jakie są rodzaje bo jest chyba kilka, i gdzie mozna kupić, bo narazie znalazłam tylko na allegro, a tam chyba wolałabym nie ryzykować... Nie mozna tego kupić w aptece? albo jakimś sklepie???? wogóle warto? działa?

Gość ciekawskaaaa
nikt nie wie, chodzi mi o te odżywkę do paznokci

Gość uppppppppppppp

Gość taka sobie panna
można, ale w salonie kosztuje 120zł, a na allegro ok50. Ja kuopiłam na allegro i jestem bardzo zadowolona!

Gość jak masz dużo kasy
to kup u tipsiarki jak kupuje na allegro

Gość ciekawskaaaa
o rany! ja właśnie widziałam na alegro, ale boję się podrób, a tak wogóle to jak to jest z tymi rodzajami nailteku, za ile kupowałyście? i czy faktycznie działa?

Gość taka sobie panna
działa,działa-nie musisz się martwić! Ja kupilam u gosiek1500, ale słyszałam,że wameld (czy jakoś tak) też ma orginały. Jak masz zniszczone paznokcie to kup NailTek foundation, albo intensive therapy

Gość ciekawskaaaa
tzn, ja bym chciała je wzmocnić i by szybciej rosły, nie mam wielkich problemów, czasem sie rozdwajają, słyszałam o nailtek-u, ale moze lepiej jeżeli zainwestuje w coś innego? myślałam o Sally Hansen (złota) ale 45zł, no kurcze duzo, a na jak długo wystarczy, przy codziennym stosowaniu?

Gość taka sobie panna
ja powiem szczerze,że złota za dobra nie jest-zresztą nawet na kafeterii więcej ma srebrna Sally Hansen pozytywów, zatem jeśli aż takich problemów nie masz, to kup sobie Sally Hansen-bo jest tańsza, natomiast sama musisz spróbowac, która bedzie ci lepiej służyć! Jednej służy lepiej złota, innej srebrna

Gość kroliczek83
nail teku sa lepsze niz sally hansen

Gość 928373
Podnoszę. Gdzie mogę zakupić to cudo? W aptece? W zwykłej drogerii?

Gość kolendra :)
Ja dziś kupiłam żel akrylowy Hard as Wraps żeby zaoszczędzić na Nail Teku, ale sama nie wiem czy dobrze zrobiłam, ta odżywka ma nie najlepsze opinie, może któraś z Was jej używała? Wszyscy twierdzą, że Sally jest gorsza od NT, ale czy on naprawdę jest taki świetny? http://www.snobka.pl/artykul/akrylowy-zel-hard-as-wraps-sally-hansen-1700