Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody Verter

Dobrze, żę za marzenia się nie płaci....

Polecane posty

Gość .bleeeh
muddle-along-------> następny niedopieszczony Chłopaki co jest z Wami. Weźcie sie za podryw a nie gapicie sie w lustro marząc i wzdychając!!! Wole takich jak wy, trochę pokręconych niż tych wszystkich przystojniakow 25 i innych maczów :):):):)

Gość muddle-along
No ciekawe, widzialas kiedys dziewczyna ktora bylaby z kims naprawde mocno oszczepoconym na twarzy? Bo mnie jakos takie widoki uchodza kolo oczu.

Gość muddle-along
A poza tym, ja tak specjalnie nie narzekam. Owszem jestem smutny, nieraz lapie porzadnego dola. Ale przeciego do cholery jasnej zamiatac na tym swiecie tez ktos musi, nie? Huh. Takie to moje zycie, przynajmniej moje...

Gość Glam Star
booosz przecież już tego powoli nie da sie czytać... Jeżeli jak twierdzicie brak wam urody to trzeba nadrabiać w inny sposób ale przede wszystkim przestać robić z siebie ofiare losu> Ja też wole zwykłych kolesi niewyróżniających z tłumu a nie tych wszystkich wyżelowanych pozerów którzy uważają się za władców świata.

Gość muddle-along
Tak nadrabiac... Moze psychika... hmm nie, bo jest totalnie zryta. Narazie mi nic nie przychodzi do glowy, ale trzeba nad tym pomyslec.

Gość wyolbrzymiasz
stwierdzam że nie masz problemu ... a Twoje życie zmieni się jeśli przestaniesz się użalać nad Swoją urodą , każdy jest na swój sposób brzydki i jednocześnie ładny , wszystko jest sprawą gustu ...:D dobranoc;)

Gość muddle-along
A tam, ja sie nie zale. Po prostu jakos tak mokro mam pod powiekami w czasie golenia. Naprawde dziwne uczucie. Jesli juz sie na cos zalic to na komfort zycia. Kurestwo niewygodne. Naser mater! hehe

Gość .bleeeh
muddle-along ...> znam z idzenia chłopaka z połową twarzy oszpecona poparzeniem i w wypadku i on ma dziewczynę. Broń Boże nie chcialam nikogo urazić. Ale przyznasz, że co innego blizna a co innego "nieciekawa twarz". nie ma nic złego w zamiataniu:P:P:P:)

Gość Księżniczka na ziarnku grochu
tak sobie to poczytałam i się załamałam... U faceta nieważny jest wygląd (byle miał niezbędne mininmum), ale to co się podoba: jedna woli ciepłe kluchy - bo sama rządzi, inna lubi jak facet ma własne zdanie - bo jest prawdziwą kobietą

Gość muddle-along
Ciekawe tylko, czy poznal ja przed wypadkiem czy po. A propos twarzy, to fakt ze jest roznica. Akurat na rysy swojej twarzy nie narzekam, ale powiem ci ze wyglada jakby ja cos jadlo zywcem. Heh, no tak fajnie sie posmiac, akurat teraz nie musze na nia patrzec. Niestety juz niedlugo pora golenia... Wystarczy tylko zamknac i otworzyc oczy.

Gość .bleeeh
Poznał ją po. A moge wiedzieć co Ci jest, ze golenie to taka męka? Oczywiście nie musisz odpowiadać. :)

Gość muddle-along
Oczywiscie, ze mozna wiedziec. Mam (no prawie mialem) tradzik (chociaz w moim przypadku to bardziej pasuje trad) i po nim CALA twarz zryta glebokimi bliznami. No nieciekawy widok, naprawde, zwlaszcza ze swiadomoscia ze odbicie w lustrze zareaguje na kazdy twoj ruch.

Gość muddle-along
Chociaz rownie mocno wspolczuje tym, ktorzy ze mna rozmwiaja... bo znam jednego takiego goscia, no i niestety moje poczucie estetyki mocno sie burzy w jego towarzystwie.

Gość .marti
No wiesz, teraz to przesadziłeś: "Jak by coś ją jadło żywcem" a to mowa o pryszczolach. Chopie wiem cos o trądziku, sama sie z tym męcze od pewnego czasu. Powiem Ci ze to nie jest koniec świata. A już sie przestraszyłam że masz żywe mięcho na twarzy albo cos takiego. Przepraszam:)

Gość .bleeeh
ale wpadłam z tym .marti ulalala ale gafa. To byłam ja :/

Gość muddle-along
Tylko ze ja nie mam juz tradziku. Mam dziury niektore o srednicy dlugopisu, oczywiscie z tej strony dlugopisu ktora czesto sie trzyma w buzi. :()

Gość młody Verter
bo musi z bliska oglądać swoją oszpeconą twarz? panie to powiedzcie gdzie mamy wywalić to co w nas siedzi? nikomu nie opowiem bo zraz usłysze tak jak od was" że się żale" . Lepiej, że gdzieś to napisze niż bym to miał tłumić w sobie. Panie niezdajecie sobie sprawy ale wiele facetów ma podobny problem ale z wyżej wymienionych powodów też zachowują to dla siebie, (mam taki dziwny dar, że ludzie lubią mi się zwierzać) Panie panowie też mają poczucie estetyki, i chęć podobania się kobiecie, myślicie, że facet niechaciałby, żeby jego kobieta wzdychała na jego widok? Ale dobra już czas spać bo rano trzeba wstać.:D

Gość .bleeeh
możesz sie żalic ile chcesz, po to jest forum. Tylko wyżalenie sie powinno pomóc, po tym robi sie lepiej a Tobie chyba nie jest lepiej??:/ Słodkich snów życze :)

Gość muddle-along
Na chwile sie robi lepiej, to prawda. Zwlaszcza jak ktos poswiecil troche swojego czasu. Ale, ze w zyciu piekne sa tylko chwile to jest ok. Wlasnie teraz jest taka piekna chwila. heeh

Gość .bleeeh
Przeciez blizny mozna usunąc albo przynajmniej częścowo zlikwidować. Jeślai tak CI przeszkadzają to w czym problem? Nie dolujcie sie chłopaki, nie warto. Życie i tak jest wstrętne.. Ide spać. Dobranoc :P

Gość muddle-along
Jasne, ze mozna. Plec tez mozna zmienic. Tylko chyba nikt tego nie zrefunduje, ani mi nie da ta po kazdym zabiegu 2 tygodni siedzenie w domu.

Gość muddle-along
bleeh - a ty mialas kiedys jakies sny z brzydalem w roli glownej?:)

Gość .bleeeh
Piękne chwile, dlaczego tak ich mało?? westchnęłam i ide spać juz napewno :P

Gość też
Panowie! Współczuję Wam i nie wiem, co poradzić. muddle-along --> rozumiem Cię doskonale, bo mimo prawie trzydziestki na karku jako jedyna w grupie znajomych mam wciąż trądzik (zaburzenia hormonalne). A niestety z punktu widzenia mężczyzny: trądzik u kobiety = brak zadbania :o Ale rację ma .bleeeh Jest więcej rzeczy, którymi można się zdołować. Odpuśćmy więc sobie trochę..

Gość .bleeeh
wszystkie moje sny są brzydkie :P

Gość wyolbrzymiasz
muddle-along ---> `mam dziwny dar,że ludzie lubią mi się zwierzać` ododm tylko tyle ... i piękną ...i godną zaufania twarz ;) wyśpij się jutro ,będzie miły dzień ...

Gość muddle-along
tez -> rozumiem ze u ciebie tradzik pojawil sie juz sporo po okresie dojrzewania? Ze tez na to nie moga wymyslec nic skutecznego. bleeh -> heh, 1:0

Gość muddle-along
wyolbrzymiasz -> no watpie, na jutro przypada wizyta u psychologa i maglowanie wnetrznosci. Nie lubie tegom bo dowiaduje sie o sobie samych zlych rzeczy.

Gość muddle-along
Szkoda, ze jak jeszcze mialem nasilony tradzik to nie zastosowalem sie do delikatnych sugesti mojego ojca aby olac je wszystkie cieplym moczem. :) Jakos wtedy wydawalo mi sie to odrazajace. A dopiero teraz zakupilem ksiazke o urynoterapi.

Gość też
muddle-along --> hehe, gorzej, pojawił się już wtedy i odtąd TRWA. Teoretycznie są leki... I tu SURPRISE. Właśnie łykam taki, który jest stosowany również u mężczyzn, tyle że przy innych wskazaniach - mianowicie na zmniejszenie popędu w przypadku dewiacji seksualnych :o Hej, a czemu ta wizyta? Tzn. czy w związku z samopoczuciem odnośnie do wyglądu, czy nie tylko? A książkę o urynoterapii... hmm... nie radziłabym praktykować!