Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M.........

Kocham Cię dalej JACEK!!!

Polecane posty

Gość Rosenkrantz i Guildenstern
a mój Jacek na pewno mnie nie kocha. ale bardzo mnie lubi, jest moim przyjacielem od daaawna. kiedys odrzuciłam jego zaloty i ożenił sie z inną. to było tak dawno temu. a teraz wszystko stracone. wszystko poplątane... a tak na marginesie, kobiety mają dziwną skłonność do komplikowania sobie życia.

Gość do M....
a pracujecie razem?

Gość M.....
Racja, kobiety są mistrzyniami w komplikowaniu sobie życia;) Chyba by nie mogly żyć bez tych wszystkich swoich wspomnień, historii, intryg czy tragedii miłosnych... Tak jakby życie bez tych zawiłości było skazane na nudę. Nie pracujemy razem - na szczęście.

Gość M....
Pozostaniesz tylko wspomnieniem, pieknym wspomnieniem...

Gość Prawdziwy Jacek
Jakim wspomnieniem do diabła...Ja chce abyś o mnie zapomniala i przestala do mnie wydzwaniac...Skomplikowalas sobie zycie wybralas Tamtego to teraz rycz w koncie ze Cie wykorzystal i zostawił.Mial chlopak racje pourzywał sobie przynajmniej mial przyjemnosc.Odemnie WARA bo dosc przez Ciebie przeszedlem...I dam Ci dobra rade jak zobaczysz fantasycznego faceta uciekaj juz wystarczajacej liczbie osob zmarnowalas Zycie Glupia...i poco dzwonisz teraz tak a przedtem wolalas tamtego spadaj...

Gość M.....

Gość M....
Haha prawdziwy Jacku to naprawdę nie chodzi o Ciebie:D Ja do Ciebie nie wydzwaniam - pomyliłeś osoby...

Gość Moniczka30
do: zadna mnie nie chce Ja też szukam i też napotykam dziwne osoby..zainteresowanie moim profilem owszem jest...ale tylko zaglądają tam natomiast nikt nic nie pisze..czasem jakies pozdrowienia. Mam juz za sobą nieudane malzenstwo i trudno mi zaufac facetowi ale chcialabym spróbowac...tesknie za normalną rodziną, spokojem, za tym zeby czekac na kogos po powrocie z pracy..zeby miec w kimś oparcie bo samotność dobija...samotne obiady i spacery, weekendy bez planów i ta ciągła pustka...mam za soba kilka spotkań na których sie bardzo zawiodłam...bo faceci mysla ze jak kobieta zakłada profil na randkach to mysli tylko o seksie(czytaj jednorazowym seksie) lub okazuje sie ze osoba z która sie spotykam jest kims zupełnie innym bo w trakcie np kolacji wychodzi ze facet jest żonaty ;( a ja tak nie umiem..potrzebuje ciepła, bliskosci, kogos z kim mozna porozmawiac, posmiac sie , wypłakać jak bedzie trzeba....bardzo trudno znaleźć takiego mężćzyznę.

Gość M....
Moniczka30 -- nie wiem co Ci napisać. Również w Twoim przypadku to kwestia czasu, na pewno. Ja wychodzę z założenia, że nic nie dzieje się bez powodu, że jeśli Opatrzność serwuje nam taką kolej rzeczy, znaczy to, że musisz czegoś doświadczyć (samotności), by potem coś osiągnąć (ogromne szczęście). Chwali Ci się, że coś robisz, nie siedzisz z założonymi rękoma i nie narzekasz. Rób to dalej, ale może innymi drogami. Myślałaś może o biurze matrymonialnym - tam są poważni ludzie. Zobaczysz, że w końcu w niedalekiej przyszłości kogoś spotkasz i to będzie TEN, tylko miej oczy szeroko otwarte i bądź optymistką, w żadnym wypadku się nie zrażaj, bo kluczem do sukcesu jest WYTRWAŁOŚĆ.

Gość upupuup
.......

Gość Prawdziwy Jacek
Wiem ze to nie do mnie ale i tak gdzies to chce z siebie wyrzucic.. A ona wydzwania...Serce sie rwie bo kocha ale rozum juz nie pozwoli na kolejny raz kolejny powrot...Wystarczy.. Pozdrawiam Jacki to fajni faceci :))

Gość M.....
Rozumiem Cię prawdziwy Jacku, ją też jestem w stanie zrozumieć... ale uważam, że dobrze postępujesz. Miłość miłością, ale trzeba przede wszystkim szanować samego siebie, bo jeśli straci się do siebie respekt, to już tylko droga w dół... Rozumiem jej uczucie, ale popełniła błąd - o jeden za dużo, i lepiej będzie dla niej samej jak doświadczy jakiejś kary, która ją czegoś nauczy. Powinna się wstydzić tego, że wyrządziła Ci krzywdę a ona ma jeszcze czelność dzwonić. Ja nie mam sumienia mieszać komuś w życiu po tym, jak już namieszałam tak, że się chłopak pół roku nie mogł otrząsnąć. Do tego dochodzi święta ambicja - niestety sporej części kobiet jej brakuje. Za Paktofoniką: "CHCIAŁAŚ - WYBRAŁAŚ, (teraz) W D... MNIE POCAŁUJ(...)" I już.

Gość Jackowa
Chyba mozemy sobie podac reke .OH te Jacki ;) Moj niestety jest zagranica wiec pozstaje mi tylko wzdychanie. Pozostalo czekac.

Gość Prawdziwy Jacek
Dziekuje za zrozumienie... Ehh nic nie poradze...A kim jest/był Paktofonika?? Mial świetne powiedzenie.Heh M.... ni eprzejmuj sie ja mam dopiero 1,5 miesiaca i nadal budze sie z jej imieniem na ustach ale na nic nie pozwole... Pozdro..

Gość M.....
Hehehe, Paktofonika to jeden z najbardziej znanych zespołów hip hopowych. Nagrali też: "Jestem Bogiem" np.:) Trzymaj się Jacku w swym postanowieniu, nikt nie zasługuje na skrzywdzenie, poniżenie. Tego kwiatu jest pół światu, choć teraz jeszcze Ci się wydaje inaczej.

Gość M.....
Minął rok, a ja nadal o nim śnię... I to jak. Co za paranoja:D