Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowa_szcześciara

Czy powinnam sie przejmować ? Pomożcie!

Polecane posty

Gość pechowa_szcześciara

No wiec tak: 26 listopada (to dość dawno) bawiłam sie z facetem, wsadzał mi palca a potem po dluzszym czasie ja zrobiłam mu loda, miał wytrysk. No i ubralismy sie. Normalne. Ale juz nastepnego dnia ja zaczełam schizować że jestem w ciazy :P Nie wiem co mi odbiło. Wyobrażałam sobie ze jakoś palcem mi przeniósł spermę itp...Heh...Jednak cierpliwie czekalam do okresu. Dostalam go jak sie cieszyłam :))) Dostalam po 36 dniach bo ciagle mam nieregularnie. To było pare dni przed nowym rokiem. Potem okres tak jak zawsze minął po 5 dniach i nic. Ale w ciągu nastepnych 4 tygodni znowu schizowałam ze jestem jednak w ciazy :P A to wszystko przez te czytanie forum róznych że dziewice zachodzą w ciazy :| w ubraniu itp. No i teraz jest czas kiedy powinnam dostać, boli mnie brzuch od paru dni, mam pryszcze(zawsze dostaje przed) ale jeszcze okresu nie mam. Dodam że dzisiaj jest jakoś 33 dzien, a ostatnio dostałam po 36 dniach. Czy powinnam sie martwić ciążą ? :P Chociaz to już byłby leciał 3 miesiąc :| Wiem jestem głupia :|

Gość robiłaś test
??????? jsk nie to zrób i będzie wszytsko jasne

Gość pechowa_szcześciara
Test ? Jak ja nawet nie współzylam :|

Gość t jest tak jak dzieci sie za s
wiesz co ... przestan sie bawic....

Gość pechowa_szcześciara
Juz przestałam.

Gość pechowa_szcześciara
Eh, niech ktoś coś powie :(

dziewczyno jak sie boisz to zrob test proste, a poza tym dostajesz okres... nie wiem czy przypadki zajscia w ciaze zdarzaja sie w taki sposob, ale z tego co slyszalam od palca nikt jeszcze dzieciaka nie mial... inna sprawa, ze do tego potrzebna jest odpowiednia ilosc spermy(najczesciej, bo tu faktycznie moga sie rozne rzeczy dziac).....zrob test, choc ja uwazam ze nie ma sie czym przejmowac, zwazywszy na to, ze jak sama przyznalas masz nieregularne cykle