Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOLECZKO

NAJLZEJSZY WOZEK

Polecane posty

Gość KOLECZKO

MAM PROBLEM ..MUSZE KUPIC JAK NAJLZEJSZY WOZEK BO MIESZKAM NA 4 PIETRZE BEZ WINDY I WOZKARNI A NA KLATCE TRZYMAC NIE MOGE BO BARDZO KRADNA...JAKIE SA WASZE TYPY? POMOZCIE , RODZE W MARCU, WIEC JUZ NIE MAM DUZO CZASU

Ja mam Anmar, waży 11 kg (chyba najmniej ze wszystkivh), sama go noszę na piętro :) http://allegro.pl/show_item.php?item=83297322 to ten, ale ja kupiłam u nas w sklepie za 460zł, jedna wada - jest zrobiony z dośc słabych materiałów, ale jak na razie 5-ty miesiąc go używam prawie dziennie i uważam, ze jest bezpieczny :) Pozdrawiam przyszłe mamusie

Słabe materiały - miałam na mysli, że raz poluzowała się śrubka z daszku i troszkę się popruła gondolka w jednym miejscu, poza tym wózek bez zarzutu. (reklamacje dalam na to podarcie i wszystko zrobili ładnie)

a jaki potrzebujesz? głęboki, wielofunkcyjny czy spacerówkę? Głębokie ważą min 10 kg, wielofunkcyjne min 13 kg a spacerówkę można już kupic w granicach 4,5 kg też mieszkam w bloku i ten problem rozwiązałam tak - kupiłam niedrogi wozek głeboki (oj nanosiłam się bo u nas to nawet wózkarni nie ma) i potem leciutką spacerówkę inglesiny. Warto zainwestowac w dobrą spacerókę bo dziecko będzie nią jeżdzic od ok 7 miesięcy nawet do 3 lat

Gość aśka72
Miałam kiedyś wspaniały wózek, ważył około 7 kg. Był to EMMALJUNG. Prowadziło się go świetnie i był leciutki. Nie wiem, czy te nowe modele też są takie lekkie, ale tamten był kupiony od znajomych, po ich dziecku jakieś 6 lat temu.

Gość koleczko
fajnie dziewczyny ze sie odezwalyscie no, mi chodzi raczej o wielofunkcyjny, taki w wymiennym, fotelikiem, gondolka i spacerowka. rany, dylemat niezly

Na co najbardziej zwracać uwagę przy kupnie wózka wielofunkcyjnego?? Stabilny, dobrze amortyzowany, lekki i co jeszcze??

Też intsresuje mnie jakie kółeczka w wózku są lepsze???? Pompowane, czy inne!!!!

Moim zdaniem pompowane - lepiej amortyzują jazdę :-) ale przez to wózek staje się dużo cięzszy. Wózki wielofunkcyjne już chyba są tylko z pompowanymi kółkami a w spacerówkach to jak to woli :-)

Wózki wielofunkcyjne są tez na gumowych kołach. Byłam ostatnio w sklepie w wózkami i sprawdzałam właśnie sobie taki wózek na gumowych kołach. Amortyzował lepiej niż taki na pompowanych. Najlepiej samemu jechać do sklepu i sprawdzić

Masz racje - mi chodziło w wyższosc pompowanych czy gumowych nad plastikami :-)

Gość KiS
Odradzam Deltima. Jest ładny i solidny ale za to ciężki. Mieszkam na 2 piętrze i muszę się nadźwigać bo też nie mogę zostawić go na klatce. Jeśli mogę cos doradzić to kupując wózek pamiętaj żeby miał duże koła pompowane - takie są najlepsze na nasze polskie chodniki ;-D Zastanów się nad Mikado. Moja znajoma go ma. Jest lekki - jest z niego bardzo zadowolona.

Jeżeli interesuje Cię najlżejszy wózek to powinnaś rozważyć zakup GRACO. Ja mieszkam na 3 pietrze bez windy i nie wyobrażam sobie innego modelu. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.

Gość gość
Nie polecamy tych najlżejszych bo one albo są masakrycznie drogie albo nie nadają się po prostu do użytku. Anex Cross na pompowanych kołach jest dość lekki i jakościowo bardzo dobry a przy tym w rozsądnej cenie :) Duza gondola z materacem kokosowym i fajna wygodna spacerówka.