Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondiidi

Koniec rozjaśniania...jakimi farbami można uzyskąć intensywny blond na włosach..

Polecane posty

Gość blondiidi

Gość ciekawskaaaa
ja mam bardzo jasny blond, pare razy zdarzyło sie, ze ludzie zaczepiali mnie na ulicy pytając jak to zrobiłam ;) swoje naturalne mam ciemne, taki "mysi" kolor, farbowałam na rubin, tycjan, czyli czerwone kolory, moje rozjaśnianie zaczęłam, od Joanny do pasemek (rozjaśnianie > 6 ton) później Palette, superjany blond E20, teraz to jest skandynawski blond, cały czas uzywam go do robienia odrostów, a raz na jakiś czas, całosć robię np platynowym blondem z palette, ale z tej seri chyba de luxe, albo loreal i inne Nie wiem jaki masz swój naturalny kolor, ale musisz przyzwyczaić się do mysli, ze raczej za pierwszym razem to się nie uda :( ja przez troche byłam "marchewką" ale juz jest ok :) A jak raz poszłam do fryzjera i zrobił mi odrosty, to wyszły żółte :( byłam zaskoczona, ze w domu samodzielnie lepiej mi to wychodzi.

Gość hanedi
Prosze podaj dokladna nazwe farby Loreal.

Gość hanedi
up.

Gość wela
Używam superrozjaśniającej Garnier Nutrisse odcień Camomile czyli 100. Daje dobry efekt mimo, że mój naturalny kolor włosów to ciemny blond do brązu.