Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyjaciolkaPrzyjaciela

Szukam dziewczyny dla przyjaciela!

Polecane posty

Tu jestem :) Tak, mieszkam w pobliżu. Ja, choć jestem samotny, to jestem też zakochany, tylko ona narazie jest jedynie moją przyjaciółką.

Wiesz co, Robi, moze i masz racje... ale idiotka nie jestem, a swojego chlopaka mam.

a przyjazn damsko meska jest mozliwa wszytko zalezy od ludzi jakie maja nastawienie do siebie i jakie maja swoje zasady wewnetrzne:)

Gość namow go do zalozenia konta
na www.epuls.pl to nie jest serwis randkowy ale mozna poznac wielu nowych i bardzo milych ludzi z każdego miejsca w polsce

Gość a podniosę za pozwoleniem

Przepraszam, ale to juz nieaktualne.

Gość ooo
ja mam tyle samo lat i tez jestem z kujawsko pomorskigo moj mail elfik152@o2.pl chetnie poznam

Gość rusałka 24
czy na pewno na śląsku są jeszcze normalni faceci??a jeśli tak to gdzie????chowacie sie w szafie?:)pozdrawiam:)i wyjdżcie na wiosnę ze swoich norek,bo wszyscy będziemy samotni i smutni...a nam potrzeba tylko jednego:)miłości:)

bądz zawsze anonimowy!!! Zapewnw spodobasz się tylko sobie. bądz swobodny,swoboda dodaje odwagi.

mam ten sam problem co przyjaciółka- fajny facet, miły, inteligentny, przystojny, tylko jak na razie przez to że z niego taki dobry człowiek nie ma szczęścia w miłości. I jest z Katowic:) tylko wolałabym żeby poznał dziewczynę spontanicznie,a niekoniecznie za moim i internetowym pośrednictwem

Gość poddźwignę
:)

Gość all right
z góry ustawiasz go na przegranej pozycji..żadna dziewczyna nie będzie chciała faceta który wysługuje się przyjaciółką by jakąś kobitkę zahaczyć..chybaże jakaś desperatka..jak już próbujesz go wyswatać to rób to dyskretnie bez ujawniania swych zamiarów

Gość Kostix
Obczaj sobie ogłoszenia na ero.club D**eczki same dodają posty i chcą być wyciupciane :p

Gość Zuzanna Amelia ææ
Kto i po co podnosi topik sprzed 10ciu lat ?