Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość life

Czemu tak bywa??

Polecane posty

Gość life

Poznałam faceta, miły symaptyczny z poczuciem humoru...wszystko pięknie ale teraz po tygdoniu znajomości mówi mi że ma dziewczynę ale im sie zbytnio nie układa, chce zerwać i wogóle...Wkurzyłam się, że mnie okłamał...dobrze mu powiedziałam, że brzydze się zdradą i bycia tą drugą....On mi nie daje spokoju...dzwnoi, pisze smsy, że przeprasza, ze jest świnią...Lubię go ale żal mi tej dziewczyny, chciałabym, żeby między nami było coś więcej ale mój rozum mówi coś innego.... Co mam zrobić???? Myśle sobie, że jak ja Mu się znudzę to zrobi to samo co Jej...

Gość pantarej
hihi, przecież to chory człowiek. :D nie daj się zwieść jego telefonom, sms-om, pięknym słówkom. to małpia natura, i nic takiego nie zmieni. szkoda czasu, kiedy wokół istnieją naprawdę wyjątkowi ludzie, którzy są wyjątkowi dlatego, że nic o tym nie mówią. powodzenia :)

Gość chyba jesteś jedyna na tym
forum, która przejmuje się inną kobietą!

Gość mądra z ciebie dziewczynka
Taaak Dokładnie. Zrobi z Tobą to co z tamtą. Taki typ faceta. Olej dziada jeśli zależy Ci na czymś prawdziwym.

Gość life
pantarej- dzięki :) Przejmuje się bo wiem, że mnie to też może spotkać a poza tym ona nie jest winna, że jej chłopak to taki agregat...

Gość life
Najgorsze jest to że niechce się ode mnie odczepić...to zaczyna być wkurzające...obiecuje, że z nią skończy i to w najbliższym czasie...Będziemy się spotykać i będzie cudownie....

Gość life
Zastanawiam się dlaczego faceci taką robią????Czy to nuda w swoim związku??? czy sposób, żeby mieć powód zerwania z dziewczyną???A może chcęć posiadania całego haremu???Z jedną będzie sie umawiać od poniedziałku do czwartku z drua od piątku do niedzieli...I jak można ufać facetom..:/

Hej! Ja jestem w troche innej sytuacji. To pewna dziewczyna przyczepiła się do mojego chłopaka i drażni mnie to strasznie, bo próbuje nim manipulować. Ale wiesz trzeba poprostu olać tą drugą osobę i wtedy jest lżej.

A co do tego chłopaka to żrób z nim tak samo nie odpisuj nie odbieraj telefonów. Po pewnym czasie znudzi mu się i da Ci spokój. Wiem coś o tym bo kilka tygodni temu przechodziłam to samo i naprawdę to zadziałało!!

Gość life
To co mam zapomnieć że on ma dziewczynę??? W twojej sytuacji to bym tej dziewczynie wlała :P ale Ja nie chcę wchodzić w związek z osobą ktora jest w innym związku...to mówi rozum a serce swoje...

Gość life
Boże ja zawsze trafiam na jakiś życoiwych popaprańców....normalnie Bridget Jones...:P Ale chyba wymślę coś że mnie popamięta na zawsze :D

Gość life
najlepsze jest to, że żaden facet sie nie wypowiedział, oni chyba sami nie wiedzą dlaczego coś takiego robią...

Gość mam wrazenie
no to nie wchodz w taki zwiazek skoro on swoja dziewczyne oszukuje z toba to zapewne bedzie to robil takze bedac w zwiazku z toba

Gość to klamczuch
i tyle !!! jeśli mu sie nie uklada z dziewczyną to albo sie rozmawia albo sie zrywa a nie mąci w glowie kolejnym ofiarom !!! jeśli jest z kimś a mimo to wydzwania do ciebie to znaczy że to wyjątkowa kanalia i lepiej trzymaj sie od niego jak najdalej !!!! zawróci ci w glowie, zaciągnie do łożka , dziewczyny i tak nie zostawi a ty bedziesz przez drania cierpiala !!!!

ciekawe mam nadzieję że mi się to nie przytrafi. Tego jestem pewna że nic z nią nie zrobił!! Chyba, jak każda kobieta mam wątpliwości!!

Gość life
Całe szczęście, że między nami nic nie zaszło...taka szybka i łatwa nie jestem...i nie mam zamiaru...

nie mówię żebyś z nim była ani nie była czas pokarze co ma być, to najlepszyśrodek na takie sprawy. Ja też od dłuższego czasu nie wiem co robić ale czekam i to naprawdę wychodzi na dobre. Tylko pomyśl jakbyś Ty się poczuła jakbyś została postawiona w takiej sytuacji. Nie wiem co ten chłopak czuje do tamtej dziewczyny, ale jeśli coś czuje to pewnie od niej nie odejdzie.

Gość life
Mówi, że jej nie kocha a jest z nią bo nie potrafi z nią zerwać...podobno ona go tak mocno kocha...serial brazyliski made in poland...brak mi w to wiary...

jeśli jej nie kocha to po co z nią jest?? może umów się z nią i porozmawiaj z nią może czegoś się dowiesz

a nie wiesz jak długo oni byli razem?? może to przez to że się do siebie przyzwyczaili??

Gość life
Miałam zamiar się z nią jakoś skontaktować...ale wątpię zeby mi uwierzyła...obca dziewczyna mówi ze jej facet to świnia...Ty byś uwierzyła???

Gość life
Są razem od 6 miesięcy...

to jeszcze nie są zbyt długo razem. więc nie sądże żeby kogoś można było pokochać przez taki krótki czas nie można być pewnym że się kogoś kocha. ja po ponad 5 latach chyba dopiero teraz wiem że naprawdę coś czuję

Gość dżizis
ale kit ci wciska, ja pierdykam, jaki szlachetny sie znalazl olej dupka i tyle to zwyczajna szmata a nie facet !!!!

Gość Pyta
Sruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość life
No niby tak...to po co z nią jest jak jej nie kocha????I jeszcze zawraca głowę następnej!!!

Gość Kasia0700880774
Co za żul...

masz racje po co z nią jest!! porozmawiaj z nim i postaw sprawę jasno albo Ty albo ona!! Niech się zdecyduje jeśli mu na Tobie naprawdę zależy. Jeśli tak jest to zobaczysz za jakiś czas będziecie razem. Tylko trzeba cierpliwie poczekać!