Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy28

chce byc sama-czy to zle????!!!

Polecane posty

Gość crazy28

mam 28 lat, jestem ladna , wyksztalcona, mezczyzni zwracaja na mnie uwage, lubie sie bawic, nie unikam ludzi ale chce byc sama, niechce wiazac sie z zadnym facetem - czy cos w tym zlego?!?! znajomi, rodzina patrza na mnie z politowaniem i mowia: taka ladna dziewczyna a nie moze sobie faceta znalezc.....a le ja nie chce!!!!! powiedzcie, jak to jest, ze niektorzy wyja w duchu z braku milosci i chca koniecznie dorwac kogos byle z kims byc...a ja moglabym miec kazdego a najnormalniej w swiecie nie mam takiej potrzeby???? czy ja jetsem chora ?!

Gość papagena
Nie , nic w tym nie ma złego. Nie ma przymusu. A że rodzina gada - z rodzinami to jużtak jest. Pół biedy jak to wujki i dziadkowie , gorzej , jak rodzice

Gość crazy28
hmmm rodzice najbardziej, sek w tym ze mam juz pare zwiazkow za soba, mam wspanaila corke... i na serio, szkoda mi czasu i energii na facetow.....jak chce to w kazdej chwili mam kogos z kim mozna sie rozerwac...ale ja nie chce nic wiecej.....ehhhhh, jak ciezko to niektorym ludziom zrozumiec....

Gość papagena
hehe no to trochę kijowo , bo często pewnie musisz się nasłuchać ;) Powiedz rodzicom , że co ma być to będzie , a na razie nikt ci się nie spodobał - ale jak sie spodoba to od razu ich powiadomisz :classic_cool:

Gość iksigrekzet
na początku jak zaczelam czytac to chcialam Ci przyznac racje itd, poprzec ale jak zobaczylam haslo "moglabym miec kazdego".... bez komentarza kobieto ma szladne mniemanie o sobie ale zapewniam Cie, ze mojego bys miec nie mogla

Gość .bleeeh
Naprawde chcesz byc sama?? Troche nie wierze. Ja tez ciągle wysłuchuje textów w sytlu "całe życie nie będziesz chyba sama" albo "znajdź sobie kogoś" i mnie to wqrza okropnie. Nikogo nie szukam, ale chciałabym. Nie chce byc sama do końca życia. Przecież tyle sie traci.

Gość crazy28
heeh dobre papagena:) oni wiesz, z milosc tak do mnie...ale drazni mnie to ostatnio jak cholera, tyle razy juz przejechalam sie na facetach ze mi sie normalnie niechce znowu w cos pakowac

Gość crazy28
bleeh...wyobraz sobie ze naprawde chce byc sama i jestem tego w 100% pewna

Gość papagena
wiem , że z miłości , wiem ale to też może wkurzać :) nie ma pośpiechu , dziecko już masz , więc "zegar nie bije" ;) Jak kiedyś coś do kogoś poczujesz , to się zwiążesz , a jak nie , to przecież po co na siłę

Gość .bleeeh
to czemu pytasz czy coś w ty złego i cy jesteś chora??

Gość papagena
No i ty jeszcze młoda siksa jesteś , co to jest 28 lat. Nigdzie się nie spieszy

Gość papagena
pyta , bo rodzina to sugeruje że normalna , zdrowa dziewczyna powinna dążyć do bycia w związku; ludzie tak często uważają - że kobieta bez chłopa to nie może dobrze funkcjonowac

Gość crazy28
bo momentami juz glupieje...i faceci ktorzy do mnie robia podchody tez:) im sie wyadaje ze ja tylko czekam az ktorys na mnie przychylnie spojrzy i juz jestem zdobyta....czy nie mozna sie zwyczajnie dobrze bawic BEZ zadnych nadzieji na cos wiecej?...oni wydaja sie tego nie rozumiec

Gość .bleeeh
masz racje odpocznij od facetów i nie daj sie zdobyc byle jakiemu. :)

Gość hej crazy 28
i tak ze szczescia i samospelnienia siedzisz po nocy na forum? wow

Gość crazy28
no, papagena , masz spror racji, jesli chodzi o sexik, to nie narzekam, nie mam niedoborow

Gość crazy28
a siedze dzis na forum bo mnie po raz kolejny wkur**** i sobie pomyslalam ze popytam co obcy ludzie mysla na ten temat

Gość crazy28
sluchajcie, to nawet nie chodzi o to czy ja sie daje zdobyc czy nie, mnie nie bawi przyslowiowa zabawa w lapanie kroliczka, te wszystkie girki i podchody, to nie jest tak ze krece nosem i mam wygorowane wymagania, mi faceci poprostu lataja kolo nosa, ten temat moze nie istniec dla mnie, gdyby nie ciagle przypominanie ludzi dookola

Gość crazy28
ikigrekzet......nie w tym rzecz... mnie to naprawde nie obchodzi kogo moglabym miec, ale wierz mi, nie mam z tym problemu, matka natura zrobila mi prezent, ostatnio staje sie dla mnie ten prezent przeklenstwem

Crazy - ja mam identycznie!!! Ciesz sie zyciem, bycie singlem to nie jest kalectwo. Mnie sie marzylo barrdzo ,jak sie sypalo z moim facetem,ale nagle niedawno pojawil sie ktos,kto sie na mnie uparl :) Zdobyl mnie skubany i moje serducho,ale tak mam zakorzenione pragnienie bycia sama,ze czasem mysle,ze jakby nam nie wyszlo,to nie byloby wcale zle. Fakt,ze dla wielu osob singiel to jakis towar wybrakowany (bez sensu!!).Moje kumpelki nie rozumieja jak mozna CHCIEC byc samemu. A czemu niby nie?? I to nie chodzi o wolnosc we flirtach itp. Ja bede szczesliwa jak bede sama,w swojej kawalerce i zeby byc w stanie sie utrzymac. Wszystko,oczywiscie jak na chwile obecna :) Tez mam 28 lat. Chcialabym sobie poukladac w glowie,zapisac sie na pare ciekawych kursow/zajec i przestac ciagle myslec o facecie - a obiadek,a jego sprawy itp. Mozliwe,ze moja nadopiekunczosc powoduje, ze facet mnie po prostu rozprasza :) Ale bylam singlem miedzy 21-25 rokiem zycia (zostawil mnie ukochany) i, jak sie juz po nim pozbieralam, bylo cudnie!!!!

Gość crazy28
kalinka malinka...wiec wiesz o czym mowie....ostatnio niestety po uszy sie we mnie zakochal wspanialy facet.... aj a nic, jak ze skaly....z ta swiadomoscia tez ciezko zyc, ze swiadomoscia, ze komus lamie serce...ale przeciez trzeba zyc przede wszystkim w zgodzie ze soba samym , prawda?

To nie jest nic zlego. Zyj tak, jak Ty lubisz, a nie tak, jak powinnas zyc, wg panujacych obyczajow. ludziom nie miesci sie w glowie, ze mozna chciec byc samemu, podczas gdy wszyscy szukaja milosci i nie moga jej znalezc, albo trzymaja sie byle jakiej. Wszyscy mysla, ze to jakis kit, znam to na wlasnej skorze. Ale zycie jest zbyt krotkie, aby sie unieszczesliwiac zeby tylko spelniac wymagania innych :)