Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIMA13

Ratunku, jestem w ciązy

Polecane posty

Gość jarpen
ej halo ja nie planuje Cię potepiać...jak to mówią "mądry polak po szkodzie" a ja od oceniania nie jestem :) hmm na pewno będzie Ci teraz cięzko ale nie ma sytuacji bez wyjscia. mama na pewno cie kocha i choc będzie jej cięzko to z czasem zrozumie...co do aborcji to nie polecam to wszystko za wczesnie...hmm myslę ze powinnaś dbać o siebie i no wiesz...nie załamywac choć wiem ze to trudne :( a jesteś pewna ze na pewno jesteś w ciązy? na jakiej podstawie to wysnułaś?

Gość wierzysz że to nie jest
prowokacja????????

Gość jarpen
napisz co myslisz jak jeszcze mozesz:) i nie podejmuj zadnych pochopnych decyzji.......3mam kciuki :)

Gość jarpen
wiesz moze i jest to prowokacja.....ja tam nie wiem ale moze nie jest... a gdybyście wy byli na tym miejscu?? zawsze robicie wszystko idealnie?? hmmm??

Gość wierzysz że to nie jest
słuchaj a ty w wieku 13 lat już chciałaś uprawiać seks przecież by ją rozwaliło a sama dziewdzyna napisała że faceci z którymi to zrobiła byli w jej wieku czyli mieli 13 lat wierzysz w to że 13 letni chłopiec jest zdolny do zapłodnienia no nie przesadzaj. dziewczyna powiedzmy że może zajść w ciążę ale taki chłopiec to może jeszze nawet polucji nie miał a ona wymyśla że zaszła w ciążę z 13 latkiem śmiechu warte :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość jarpen
no wiesz pewnie tak :) ale z mojego otoczenia wiemz e takie przypadki tez się zdazają...a skoro ich nie znała to mogli mieć i więcej lat......ja tem nie wiem, szkoda mi się jej zrobiło ale nie wnikam papa

Gość dziękuję Jarpen

Gość na pewno byli też nieletni
ale to już jej problem aczkolwiek uważam że to prowokacja i to marna

słuchaj no LIMA !# jestes niedoswiadczona mała dziewczynka ktora zabiera sie sprawy dodoroslych i to jest konsekwencja wiec najwyzszy czas azeby ktos przetrzepał Ci dupe na czym swiat stoi zero jakiegokolwiek opanowania i doroslosci jestes gówniara i matka powina Cie postawic przed faktem dokonanym tzn.......... wychowuj to co sprowadzilas na swiat~~~~~~~~!!!!!!!!!

Gość Je sius cuisiner
trzeba sie umiec zabiezpieczac kretynko

Gość TYLKO JEDNA OSOBA ZDAŁA.
jESTEŚCIE FANTASTYCZNI

Gość jarpen
mozesz napisać o co ci chodziło?? to jednak była prowokacja?? hmm czy prawda??

Gość Wiolaaaaaaaa
to prowokacja byla ;) hahahahah ;d;d