Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pscółka

Chciałabym zaciągnąć porady w sprawie...

Polecane posty

..farbowania włosów. A mianowicie chodzi mi o to, że zawsze farbowałam na blond i niestety strasznie mi sie zniszczyły włoski:( od 4 miesiecy nie farbuje i mam juz takie odrosty ze nie moge:o bo jestem szatynką w ogóle...i nie wytrzymam i jednak sobie zafarbuje na jakis brązowy, bo chce wrocic do swojego koloru. Strasznie mi wypadaja włosy i nie chce isc do fryzjera, bo tam mi dopiero połowe wyrwą:o Więc moje pytanko jakie znacie farby koloryzujące, które pokryły by blond pasemka, żeby nie były rude:o

Gość jednak polecam fryzjera
Polecam fryzjera tylko dobrego.Też zawsze farbowalam na blond i to bardzo jasny az znudziło mi się ,zaczęłam farbować na ciemny kolor.Tylko trzeba pamiętać,ze zanim ten kolor chwyci musisz pofarbować włosy parę razy(oczywiście w odstępach)bo od mycia będzie złaził.Ja mimo,ze chodzę do naprawdę dobrego i zaawansowanego "technologicznie" fryzjera musiałam ze 3 razy farbować włosy(chodziłam jak już nie wyglądaly dobrze,raz na 2 miesiące).Mój fryzjer oczyszczał mi przed farbowaniem włosy ,coś nakładal aby się lepiej trzymał kolor,zawsze też robi maseczki nawilżające i opdbudowujące,jak mam maseczkę to siedzę pod nawilżającym urządzeniem(coś jakby parówka) .Włosy mam ładne.Teraz za każdym razem robię inny kolor i jest dobrze. Często też farby trzeba mieszać(różne) aby kolor nie wypłukiwal się i włosy nie były takie jakich nie lubisz. Na pewno też będziesz miała inną górę(odrosty )niż resztę jak zrobisz sobie sama.

No własnie, tego się boję, że jak sama sobie zafarbuje to inny kolor wyjdzie mi na górze a inny na włosach blond:o na razie chyba postaram sie wytrzymać trochę, żeby mi odrosły i sie wzmocniły:(

Gość taaaaaaaaaaaa
sluchaj,kiedys mialam ten sam problem. farbyLONDA pokrywaja odrosty i blod rownomiernie.moze,nie za pierwszym razem w 100% ale ja za dwa tygodnie zafarbowalam drugi raz i mi pokrylo. londa to jedyna farba ktora nie niszczy moich wlosow. a wella robi z nich gumowe.ale to zalezy od struktury wllosa wiec wyprobuj sama.powodzenia.