Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielskooo22

Dobra. Kto mi powie jak wyglądają rozszerzone pory???

Polecane posty

Gość zielskooo22

wytłumaczy co i jak o co w tym chodzi??????

Gość holaHola
takie dziurki na twarzy :O

Gość zielskooo22
czyli takie małe dziurki????? wgłebienia z czarnym cypelkiem jakby w srodku? kompletnie się nie znam:(

Gość zielskooo22
a wiecie jak to zwalczyc? ejst sposob w ogole?:(

Gość zielskooo22
20 lat, pory nie sa az takie straszne...ledwo widoczne le jak sie przypatrzec to br.....

Gość druga podobna22
no wlasnie - dobry temat - jak je zwalczyc? kosmetyczka mi nie pomogla, choc kilka razy juz bylam. teraz nie pojde do niej, tlyko do innej, ksoro tam ta nie pomogla. ale co rbic? o co poprosic kosmetyczke? jakie stosowac kosmetyki?

Gość zielskooo22
chyba mam poltlusta:o nie jestem pewna.. na nosie sie swieci, sa wagry, pryszcze tez czasami sie pojawiaja.. moze mieszana?

No więc jeżeli masz skórę zanieczyszczoną, bądż pojawiają się na niej czasami wągry. (Też miałam z tym problem, ale wziełam się za to, i teraz ani śladu) Najlepiej idż do porządnego sklepu kosmetycznego, zaopatrzonego w najnowsze produktu, dla cery młodej.Ja stosowałam, produkty o nazwie Garniere. żel myjący, rozszeżający pory. Drugi żel z us€waniem zanieczyszczeń( na bvazie mięty, przyjemnie chłodzi i us€wa br€d) Tonik usuwający zanieczyszczenia różnego pochodzenia. Do tego kerm zamykająco_ matujące właściwości. Polecam. ale tylko wtedy gdy się ma bardzo tłustą cerę. W innym przypadku, może ci podrażnić skórę. Mi Z tłustej, zrobiła SIę SUCHA CERA. I nie nalezy z tym przesadzać, nie codziennie, bo skóra się podrażni. Tak co drugi, trzeci dzień. W najlepszym wypadku, raz na tydzień. Ale jeżeli nie wiesz jaki masz rodzaj skóry, powinnaś właśnie dobierać coś takiego, lecz dla skóry np; młodej, zdolnej do wyprysków, bądz tylko usuwający zanieczyszczenia z porów. Ale pamiętaj, jeżeli zamierzasz, usunąć zalegający bród z porów. Musi być a najlepiej pisać, rozszeżający pory z mikrogranulkami, i zamykający pory. Oczywiście nie są tanie te produkty, ale się opłaca. Ja kupiłam cztery produkty, zapłaciłam ok 120 zł. Rodzaj kremu musi być odpowiednio dobrany, do rodzaju sk€ry. W tej chwili stosuję maść, którą można kupić w aptece za niecałe 25 zł. Nazywa się Browoxsyl.Usuwa zaskurniaki i pryszcze, ale nie oczyszcza porów.

Gość teqqqqlik
uppppp

Gość braunnnn
hmmmm czyli.. dlaczego piszesz ze jak mam rozszerzone pory to musze uzywac do rozszerzoych por?a nie trzeba ich zamknac?;o

Gość okssssss
cera zdolna do wypryskow? hahaha a to dobre