Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosienka 79.

czy bolały was jajniki w ciąży?

Polecane posty

Gość gosienka 79.

Witam! jestem w 19 tygodniu ciąży, od tygodnia boli mnie jajnik! troche sie boje - pewnie wybiore sie wkrotce do lekarza - ale czy któras z was miała podobne problemy?czy to moze byc grożne? bede wdzieczna za odpowiedzi.

Gość odp.
gosienko - to nie moze byc jajnik bo jajniki nie pracuja w ciazy, sa uspione. Musi to byc cos innego, ale kazdy bol trzeba sprawdzic.

Gość gosienka 79.
naprawde to nie moze byc jajnik? hmm... to juz sama nie wiem - bylam pewna - gdyz podobne bóle mialam dawno temu przy zapaleniu jajników... to chyba musze sie jak najszybciej wybrac do lekarza....dziekuje za odpowiedz /

Gość odp.
naprawde - ja tez mialam wrazenie, ze jajniki mnie bola ale wlasnie lekarz powiedzial, ze to niemozliwe i ze musi to byc cos innego... moze wiezadla?

Gość kaka21
mnie bolały...ale okazało sie ze to wiezadła podtrzymujace macice ze to sie wszytsko rozciaga...bolało fakt..ale raczej nie jest to nic groznego....na wszelki wypadek zapytaj swojego ginekologa

Gość gosienka 79.
DO KAKA21! A JAKI TO BYL BóL?? BO U MNIE NASILA SIE PODCZAS CHODZENIA, WSTAWANIA Z POZYCJI LEZACEJ LUB Z KUCąCEJ! CZASEM TAK POTRAFI ZAKłóć ZE ......AłA.... :(

Gość kaka21
dokładnie taki sam...jak sie chodziło to juz wogóle bolało i fakt-podniesc sie nie szło z łozka....podejrzewam ze masz to samo co i ja miałam-ale nie martw sie to przejdzie