Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaa30

niezgodnosc serologiczna

Polecane posty

do smutnej 30 ja nie chce nic sugerowac,po9uczac.I tak dalej.Ale czytajac te wsyztskie wypowiedzi nie wiem czy dobrze robisz ukrywajac prawde.Jeśli się wstydzisz przyznać co do aborcjii to bym powiedziała że ciaza została usunięta ze względu na to że była zagrożona itd po co kombinowac? Byc może dobrze radze,być może nie.Sama uznasz co będize najlepiej dla ciebie .Może powiedzenie tak pół prawdy bedzie lepsze dla ciebie i Waszego przyszłego dziecka?

Gość jhg
ja mma 21 lat i zastanawiam sie teraz czy ta ciaza ma sens ale wiem ze jeje nie usune nawet gdybym miala nieskonczyc studiow i stracic prace:/:((( to bardzo trudne tymbardziej ze sytuacaja rodzinna tez niezabardzo mam mysli samobojcze i takie ktore wykluczaja mojego dzidziusia z tego swiata:;/ co mam robic dalej nie wiem ...

tak ale jaesli powie ze byla zagrozona lekarz zacznie tez wypytywac co sie dzialo i wogole.przyznaj sie lekarz to tez czlowiek a do wiezienia nie wtraci cie za to co powiedzialas ani nie rozglosi tez tego po calej okolicy.powiedz mu co zaszlo i tyle,bez zadnego wymyslania.

nieplamnowana ciaza nie jest katastrofa,jejku jak ja slysze to wszytko mysli samobojcze i te o aborcji... zaszlas i tyle,to nie koniec swiata,nie masz 15 lat a nawet takie niektore rodza i zyją jakos.glowa do gory

Gość aborcja NIE NIE
Nie jestem za aborcją, nigdy w życiu......, ale Ty już zostałaś ukarana za to co zrobiłaś, więc niech Cię już nie męczą!!!! Powiedz prawdę lekarzowi, że usunęłaś 10 lat temu ciążę, ale nie chcesz o tym rozmawiać, nie potrafisz o tym mówić i tyle!!! Zrób dla tej dzidzi wszystko, aby była zdrowa, abyś znów nie miała wyrzutów sumienia, że skłamałaś lekarzowi. Nie popełniaj tylko tego błędu drugi raz. Jak nie powiesz lekarzowi prawdy a coś.... odpukać to będzie boleć podwujnie. Pozwodzenia i odwagi!!! Pamiętaj o dzidzi:):):) ona jest teraz najważniejsza, a nie wstyd!!!!!!! jhg ja napisałam maturę będąc w ciąży, dostałam się na studia - obroniłam licencjata i teraz robię magisterkę i będę miała drugą dzidze:):):) - ciąża planowana oczywiście:):):). Teraz co "druga" studentka chodzi z brzuchem - ciąża to nie choroba!!!! Nie przelewało nam się gdy byłam w pierwszej ciąży, a żyjemy i nikt z głodu nie umarł. Za 2-3 latka przyjdzie Twój skarb do Ciebie i powie: "Mamusiu jak ja Cię bardzo kocham:)" albo "Mamusiu jak ty ślicznie wyglądasz" - to są słowa trzylatka:) wiesz ile one dla mnie znaczą???? Jeszcze nie wiesz, ale możesz kiedyś usłyszeć od swojego skarba:):):) Głowa do góry!!!! Powodzenia życzę:):):)

Gość yoa
Te mega krytyczne komentarze są obrzydliwe. Az mdli. Kto Wam pozwolił kogokolwiek osądzać?Życzę aby żadnej z Was, tych najbardziej radykalnych krytykujących panienek, nie przytrafiło sie w życiu cos co Wam buzki na drugi raz zamknie. Nie Wam kogokolwiek oceniac, nauczcie sie ludzie pokory i komentowania najpierw siebie, a potem innych. Askoro dziewczyna usunęła, widać miała powód. A TE KOMENTARZE BYLY NA PRAWDE WSTRęTNE. Usunęłąś- trudno, stało się, i co by nie mówić,czasu sie nie cofnie. Nikomju, nawet lekarzowi, nie musisz tłumaczyc powodów takiego kroku. Dlatego powiedz o tym po prostu.A powiedziec powinnas. Patrząc na Twoje wqyrzuty i to co tu musiałas przeczytac, juz dosc odpokutowałas. Teraz staraj sie zapomniec o przeszlosci i napraw błedy swoim obecnym dobrym życiem.Pzdr.

Gość do aborcja NIE NIE
a ja mam nadzieję, że ta lafirynda co urodziła dziecko z moim mężem, teraz byłym odcierpi, małpisko jedna, dała dupy i jeszcze nie usunueła i co teraz według ciebie ona jest cacy, bo nie usuneła. Precz z takimi BABAMI BABAMI

Gość meg99
Witam, Może ktoś się orientuje czy konflikt serologiczny może być powodem wczesnego poronienia? Poroniłam już dwa razy, w 6 i 8 tyg ciąży, bardzo długo starałam się zajść w ciążę i jestem totalnie zrozpaczona. Jednakże lekarz nie wspomniał nawet o konflikcie serologicznym... Wiecie coś?