Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luckylady

Klub Mam Wiosna-Lato 2006

Polecane posty

Hej. Szukam kolezanek do klubu ;-) , ktore tak jak ja maja termin porodu na maj lub wiosna-lato i tak jak ja b. ciesza sie ze swojego brzuszka i chetnie robia mu zdjecia i publikuja w necie. Mamy swoja stronke i tam pojawia ja sie ciekawostki o roznych etapach ciazy, zdjecia, linki itd. Nie jest to zadna reklama itd, tylko raczej zachecenie do poznania sie i zaprzyjaznienia, bo nasze dzieci ciagle beda na podobnym etapie :-) Gdybyscie chcialy dodac swoje zdjatka do mnie: luckylady@o2.pl A nasza stronka to www.majoweczki2006.blog.onet.pl (wiekszosc ma termin w maju) Pozdrawiam, Luckylady

hej ja mam termin na sierpien wiec chyba nie powinnam moze sie wpisywac? ale stronka fajna :)

No cos Ty tak naprawde to bardzo nieformalny i niezobowiazujacy klub. Jesli masz jakiekolwiek fotki, ktore chcialabys dolaczyc do tych ktore sa, to bedzie fajna pamiatka. Podoba mi sie ze tak juz nas duzo :-) Daj na siebie namiarki na mojego maila :-) Ten czas tak szybko leci... Jestem w szoku ;-) Ani sie nie obejrzysz a poczujesz pierwsze kopniaczki.. :-)