Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 80e

DO POSIADACZEK DUZYCH BIUSTÓW!jAK SIE UBIERACIE ITD..WSZYSTKO O DUZYCH BIUSTACH

Polecane posty

Gość 80e

JAKI STYL,CZY EKSPONUJECIE CZY UKRYWACIE .CO FAJNIE WYGLADA A CO NIE JA CZASAMI JE EXPONUJE A CZASAMI UKRYWAM. LUBIE KOPERTOWE BLUZECZKI I DUZE DEKOLDY A WY JAK SADZICIE??

Gość 80e
OSOBIESCIE PODIBAJA MI SIE SZCZUPŁE KOBIETY Z DUZYM BIUSTEM .A U WAS JAK JEST MACIE KOMPLEKSY?? JA CZASAMI MAM

Gość 75C
Ja nie eksponuje, bo nie widze w tym zadnej frajdy i satysfakcji. Wg mnie eksponuja tylko te, co nie maja niczego innego do zaoferowania i w ten sposob lapia glupich samcow. Nosze dopasowane eleganckie bluzki, czesto z dekoltem w szpic lub lodkowym czy okraglym, w kazdym razie nigdy zbyt glebokim. Zawsze nosze stanik (mimo, ze mam jedrne piersi), bo nie ma nic bardziej nieeleganckiego niz sterczace brodawki widoczne pod bluzka (w lozku to ok, ale nie w pracy)

kiedys nie lubiłam swoich buforków- byłam nawet na konsultacji u chirurga plastyka ale teraz akceptuje siebie lubie swoje ciało - ćwicze wklepuje kremiki - dbam o siebie i nie musze wydawać na silikon żeby dobrze wyglądać w obcisłych tshirtach ;)

Gość 80e
czy li co ??nosisz luzne bluzki??przeciez kazda obciła bluzka exponuje piersi...

aaa i nie lubie wydelkotowanych bluzek i dekoltów w łódke - nie korzystne przy duzym biuście - dodatkowo poszerza

Gość 80e
moim zdaniem nie załadnie wygladaja osoby z duzymi piersiami i bluzeczkami pod sama szyje .lepsze sa dekoldy ...hmm jak myslicie p.s nie jestem jakas tam podlotka dla zaintersowanych ,mezatka z 4,5letnim stazem małżeńskim ...to tak dla jasnosci

Gość Miareczka
Ja staram sie ukryć:( Noszę 75 e. Nosze różne bluzki, kopertowe też. Nic obcisłego bo to tandeta, choć ładnie dopasowane lubię.

Miareczka - muszą byc dobrze dopasowane-- w luznej bluzce wygląda sie jak w worze dodatkowo piersi unoszą koszulke z przodu - nigdy nie zapomne jak wyszłam w takim lużnym CZYMŚ do sklepu a koleżanka delikatnie spytała czy spodziewam się dziecka :-o

Gość 80e
wiecie co a ja nie lubie koszul...beznadziejnie z piersiami sie w niej wyglada ..nie wiem jak wy ale u mnie tak jest.a i jeszcze nie ubieram duzo żeczy na siebie bu piersi nie pogrubiac eh.... wiem ze dobry stanik ma duze znaczenie ... acha w bluzeczkach na ciekich ramiaczkach cuje sie jak cycolina...szkoda bo bardzo mi sie podobaja...

Gość 80e
ale tak naprawde nie zazdroszcze deska one dopiero paskunie wygladaja w kobiecych bluzeczkach jak meżczyżni..hihih to jest dopiero okropne

Gość 75C
Nie nosze luznych bluzek, napisalam przeciez, ze nosze dopasowane. Ale nie jakies super obcisle, chyba ze na wieksze wyjscie. Nie afiszuje sie ze swoimi cyckami, mam faceta, ktoremu pokazuja je w calej okazalosci, i nie musze tego robic nigdzie wiecej. Wiem, ze sa takie kobiety, ktore uwielbiaja pokazywac swoj biust, dla mnie jest to niesmaczne i swiadczy o braku klasy. Nie jestem zadna koserwatystka ani wstydliwa cnotka, bardzo lubie seks, kocham swojego faceta i jemu jestem w stanie pokazac wszystko. Ale po co reszcie swiata?

Gość 75C
Dlaczego smiejesz sie z plaskich kobiet? Czujesz nad nimi jakas wyzszosc z powodu swojego duzego biustu?

Gość 80e
Gram na fujarce podczas orgii orangutanów w pobliski ogrodzie zoologicznym. Czasami obrzucają mnie kupą podczas ostrego analu- jak to podczas krwawych godów- i wtedy mam satysfakcję z wykonywanej pracy :classic_cool:

Gość 80e
kiedys ogladałm proglam o duzych piersiach i wypowiadali sie stylisci i polecali własnie fajne dekoldy wiec chyba jest ok... wiesz dlamnie obcisłe a dopasowane to to samo ...:(

Gość daruj sobie i tak wiemy
ze to podszywacz .sama nosze 85e i przyznam ze lepiej wygladaja w dekoldach a nie jakis tam łudeczkach..

Gość danka 75 e
mi osobiscie nie podobaja sie kobiety bez piersi sa mało kobiece

Gość 80e
poprosty wygladaja tak jak by mi czegos brakowało ...hihi np piersi

Gość ee to wy z takimi obwodami
pod biustem to tłuste po prostu jesteście!! może to wasze zwałki tłuszczu a nie biust ??? a wy myslicie ze takie wyposażone prtzez nature jesteście :)

Gość 80e
smaruję sobie dekolDDDDDD gesiwem a potem z namaszczeniem targam cycami, aż osiągnę szczyt rozkoszy i utracę kontrolę nad zwieraczem odbytu :classic_cool:

Gość 75C
ja sie kryje z moim biustem ,chciłabym isc na operacje ale mnie nie stac ..

Gość otoz piesek leszek
75 c tez mam i nigdy bym nie pomyslala ze to olbrzymi biust :D smieszne, duzy jest znacznie wiekszy od 75 c, taki to sredni ;)

Gość 75C
widze, ze podszywaczki sie podjaraly i teraz puszczaja wodze fantazji. Ja sie swojego biustu nie wstydze, jestem szczupla, wysportowana, a cycki mam jedrne i sterczace. natomiast gdybym miala miec w obwodzie 80 i miske wyzej niz D, to juz bym sie raczej chowala...

A jakiej firmy biustonosze kupić żeby ładnie podtrzymywał tak duży biust?

Gość hmm.........
Ja mam 70 A i raczej nie mam co eksponować...sama już nie wiem, która ma większy "problem" - Wy czy Ja??

Gość 75C
wszystko zalezy od budowy ciala i od rozmiarowki. Ja generalnie nosze 75C, ale czasami wychodzi to inaczej, Generalnie jestem propocjonalna i przy mojej szczuplej budowie ciala moje piersi wydaja sie naprawde duze.

Gość 80e
to jak masz teraz 75c i jak urodzisz dziecko to bedziesz miec f i nic na to nie poradzisz wiec radze ci sie zaczac martwic .przed ciaza nosiłam 70 i małe C...i co zdziwiona jestes

Gość 75C
Z przerażeniem zauważyłam dzis rano, że w nocy z poniedziałku na wtorek puściłam sążniastego bąka z treściwą i niezwykle wonną wkładką :classic_cool:

Gość 80e
odkryłam zajebisty staniczek triumph visulelle R--rewelaka ,musze nastepny taki sam kupic bo poprostu super..

ja mam 70 DD i nie czuje potrzeby chowania się po prostu jest mi dobrze w moim ciele a to jest dla mnie najważniejsze .............. nie wiem jak to jest gdy ma się mniejszy biust (a własciwie juz nie pamietam ) ale wiem że należy cenić to co się ma a nie roztrząsać co jest lepsze a co gorsze .......... i już