Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 80e

DO POSIADACZEK DUZYCH BIUSTÓW!jAK SIE UBIERACIE ITD..WSZYSTKO O DUZYCH BIUSTACH

Polecane posty

Gość plaska
I WY MOWICIE ZE TO PLASKIE ZACZYNAJA KLOTNIE??? TO ZOBACZCIE NA GLUPIA AUTORKE TEGO TOPIKU, JAK SIE NASMIEWA. WIDAC, ZE W JEJ PRZYPADKU NATURA ZASTOSOWALA ZASADE COS KOSZTEM CZEGOS, CZYLI BALONY KOSZTEM MOZGU, HEHE. CIEKAWE CO MASZ FAJNEGO OPROCZ CYCKOW (KTORE WG MNIE I TAK SA ZA DUZE, SZCZEGOLNIE TWOJ OBWOD - MUSISZ MIEC NIEZLE FALDY, HEHE) - JAKA MASZ DUPE, CZY JEDRNA I STERCZACA, CZY MOZE PLASKA, JAK TO BYWA CZESTO U BIUSCIASTYCH? I JAKA MASZ TWARZ - DUZE OCZY I PELNE USTA? CZY MOZE MALUTKIE I WAZIUTKIE??? A NOGI? DLUGIE I ZGRABNE, CZY MOZE GRUBE I KRZYWE?? ILE MASZ WZROSTU??? JAKIE MASZ WLOSY?? GESTE I BLYSZCZACE, CZY SIANOWATE PIORKA TLENIONE?? POCHWAL SIE SWOIMI INNYMI ATUTAMI JAK JESTES TAKA MADRA I PIEKNA, A NAJLEPIEJ POKAZ ZDJECIE!

Gość 80e
a wiecie co jest dziwne ze mi w wieku 20 lat dopiero duzy biust urusł do miseczki c.wczesniej cały czas nosiłam b .po ciazy juz e.mam 25 lat

Gość otoz piesek leszek
bzdura, po urodzeniu dzieci biust wcale nie musi byc wiekszy, po zaprzestania karmienia piersia powrocic moze do poprzednich rozmiarow

Gość 80e
Po ciąży zauważyłam też więcej rybiego zapachu wydobywającego się z mojej przepastnej szpary, połączonego zwonią jełczejącego gęsiwa z Biedronki (w promocji po 13,99) :classic_cool:

Gość a75
ale wam zazdroszcze tez chciłabym miec wiekszy biust

Gość te cycki chyba ci mózg
odjęły, kobieto!!!!!!! Z jakiej wsi jesteś?! Nie ma tam nawet podstawówki???!!! Pisze się : URÓSŁ i DEKOLT, matole. Chyba jednak wielkie cyce zabierają za dużo krwii i nie dopływa ci ona do mózgu:o Żenada:o

Gość 80e
dziwne mi jakos nie wróciły 4 lata po porodzie.chodz byłam bardzo chuda po ciazy to biust miałam wiekszy niz przed ciaza

Gość 80e
ale klase pokazałas!!Nie ma co ..Z JAKIMI TY BŁĄDAMI PISZESZ PASOŻYCIE.DO SŁOWNIKA A NIE NA FORUM

Gość 80e
Ponieważ moje cycki są zbyt tłuste, aby zmieścić się we framugę drzwi wejściowych do szkoły podstawowej w Pszyczynce, niestety nie mogłam wypełnic obowiązku edukacyjnego:o Na szczęście udało mi się znaleźć pracę w pobliskiej fabryce gęswia. Jako surowiec :classic_cool:

Gość I ZNOWU PROPONUJE
ZMIENIC FORUM SIEDZA TU SAME GÓWNIARY Z KTORYMI NIE DA SIE PODYSKUTOWAC NA ŻADEN KONKRETNY TEMAT ....WIDAC SAME GÓWNIARY SIEDZA

Jakie błędy???:o 80e, jak do tehj pory to chyba ty sie kompromitujesz:o Powodzenia... Z tym niedopływaniem krwii do mózgu to chyba prawda :o

Gość I ZNOWU PROPONUJE
Podmyć sie zsiadłym mlekiem, bo zapach kutra rybackiego z XVI wieku, który opłynąłjuz wszystkie wody Pacyfiku jest już nie do zniesienia, nawet dla mnie:o To przebija nawet woń mojego sążnistego pierda:o {cześć]

Gość ms dynamite
Ja mam rozmiar 70D. Nosze zawsze obcisłe i dopasowane bluzeczki, ale niecierpie dekoladów. Nigdy nie noszę. Nienawidze jak ludzie mi patrza w dekold. Pozatym to co am pod bluzka zostawiam dla mojego faceta a nie dla każdego lepszego przechodnia na ulicy :)

Gość tej 80e
weź może najpierw zajrzyj do słownika :o bo az oczy bolą od tych Twoich błędów :o nawet podyszwacz wypatrzył i zaznaczył jeden a Ty nadal nic :o

Gość do wypowiedzi z 14.44
Sama z błędami piszesz a innych upominasz.Zanim zaczniesz zwracac komus uwage to popatrz na siebie ..a zresza twoje topiki sa nie wiele lepsze i wypowiedzi tez...widac ze to same podlotki siedza i o tipsach by pisały...

Gość 75 D
ubieram sie ładnie :) tzn podkreslając biust i ogolnie raczej obcisle rzeczy nosze.. zarówno spodnie jak i bluzeczki :P

Gość Justyna_miseczki_F
Co by nie ubrac, to w moim przypadku i tak widac tylko biust, jak ktos chce pogadac szerzej to juz na GG 2011374 narazie justyna