Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aruś

Ej maly spadaj!

Polecane posty

Gość Aruś

Witam, Od kilku juz miesiecy meczy mnie jedno pytanie,otoz: Podchodzi do Was facet w podobnym wieku w tramwaju badz na ulicy,nie koniecznie go znacie nawet z widzenia,jest normalny,nie zaden podrywacz ani Antonio Banderas normalny jak kobieta do ktorej podchodzi:) i zaczyna mowic nieudolnie,miota sie,krepuje ale da sie wywnioskowac ze chce zaprosic Was na kawe.Co myslicie o nim,jak reagujecie,dajecie mu numer badz jest dla Was spalony? Moze co chcialybyscie uslyszec lub co nalezaloby powiedziec? Czekam na opinie plci pieknej :) Pozdrawiam

Gość jak bedzie serio taki maly
to chyba wykpilabym sie z tego zaproszenia :p

Gość fhdsfhsdhsd
ej ćwoku, co innego ci tutaj te fałszywe babsztyle napiszą a co innego zrobią w realu. jak jesteś brzydki i masz jakieś tanie/wieśniackie ciuchy, albo masz kretyński wyraz twarzy to twoje szanse lecą na łeb na szyje. nawet jak powyższe nie mam miejsca to i tak masz bardzo małe szanse bo uznają że coś jest z tobą nie tak jeśli zaczepiasz obce osoby na ulicy.

Gość mala kobietka
a dla mnie to jak najbardziej normalny sposob poznania kogos :),tylko za bardzo sie nie motaj w tym co mowisz hihihi zeby zrozumiala ;) osobiscie nie mialabym nic przeciwko,zeby ktos w takich okolicznosciach mnie poderwal (odnosnie tego co wyzej:fajnie jednak jakby byl troche wyzszy ode mnie;) i jakby jeszcze mial takie dobre oczy to czemu nie dac sie skusic na kawe :p pozdrawiam:) ps.oby wiecej takich facetow z inwencja bylo hihihi:)

Gość Aruś
hehe....no nie taki mały to przenosnia :D Wlasnie najgorsze to ze kazda kobieta reaguje inaczej z tego co juz widze a ja chcialbym wyciagnac jakas srednia probki i oszacowac jakie mam szanse:p ps.a moze w tramwaju zawsze puscic jakis usmiech i zobaczyc co dalej...tylko ja rozpoznac odpowiedni sygnal:( pozdrawaim zagladajacych tutaj:D

Gość all right
jak się będziesz za bardzo motał, głupio uśmiechał to pomyślą że jakiś dupek sobie kawał robi albo żeś się upił lub czegoś naćpał..faktycznie łatwiej jest poderwać na jakiejś zabawie choćby prosząc do tańca lub przez znajomych tak na ulicy lub w tranwaju można zagaić rozmowę poprzez prośbę o pomoc lub o udzielenie informacji

a ja wlasnie mysle,ze tramwaj czy autobus,albo przystanek to bardziej prawdopodobne poznac kogos ok :),jakos nie mysle zeby kogos na serio mozna bylo poznac na dicho,tam raczej chodze sie pobawic a z wygladu moglbys sie spodobac?wzrost oki znaczy sie ?:p usmiechnij sie jak Ci sie jakas spodoba,jak odwzajemni usmiech to dzialaj :) powodzenia

Gość ciimcirymcinka
jak jestes maly ale masz duzego to gitara gra 🖐️

Gość Aruś
wzrost 188 cm i 85 kg zywej wagi,szatyn:D

to do mnie moglbys na przystanku zagadac ;) a tak na marginesie to to ze normalny tez na plus dziala,bo tacy dzisiaj na wage zlota chyba :p hihihi a Antonio Banderas - błeee :)

Gość Aruś
hehe dzieki:) no zobaczymy jak to bedzie:P pozdrawiam:)

tez uwazam ze to calkiem normalne tak kogos poznac,ja w autobusie kiedys poznalam... :)

Gość all right
dawaj czadu i się zbytnio porażkami nie przejmuj