Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tośka_21

Największe wpadki i niedociagnięcia wśród polskich kochanek/kochanków !!!!!!

Polecane posty

Gość szyszka modliszka
haha śmiesznie tu!:D ja nie lubie jak facet całuje mnie a wali mu z kopary

Gość biedna jesteś
Burza, trafić na śmierdziela to fujjj, nie czułaś tego na siłowni?

Gość darka........
kiedys przyjechal do mnie moj ex nawalony w trzy dupy :O zebralo mu sie na amory...ja nie bardzo chętna bo ledwo na oczy widzial.....mialam wrazenie ze zasnie w trakcie...ale nie...bylo gorzej......puscil takiego baka.....ze zebralo mnie na wymioty :O oczywiscie wstalam otworzyc okno...bo nie dalo sie wysiedziec z sexu dupa i z faceta tez sie okazala dupa......

Gość mych_a
kiedys jak mialam straszna ochotę na sex...wlasciwie to na orgazm...wprost kipialam, a muszę tu zaznaczyc ze dochodzę tylko oralnie podczas pieszczot ustami to facet stwierdzil ze mi tego nie zrobi bo kiedys tam nie chcialam sie z nim kochac :O no comments..a zaznaczam za chcial codziennie po kilka razy zrobilo mi sie przykro i zle :O do dupy z takimi kochankami!!!! zeby to robic na jakisch warunkach :O 😠

Gość kiszkakaszana
a mnie kiedys facet uderzyl w twarz podczas seksu...:O normalnie z calej sily w policzek :O myslal pewnie ze mnie to podnieci :O

Gość lojojoj
to jakis zbok byl?????czy damski bokser???

nie ma więcej? :O to moze ja...wprawdzie to nie wpadka w trakcie ani nic...i ogolnie nie narzekam...no ale kiedys cos tam przed seksem zazartowalam sobie, naprawde nic wielkiego..a ze moj ❤️ wrażliwy jak cholera zaraz odebral to do siebie..wkurzyl się... i popsul się caly nastrój :( :O przez jedną malą glupote...ja w ogóle musze uwazac..bo on wiele rzeczy bierze tak do siebie ;) :O

ja mam kochanka starszego od siebie o 7 lat i czuje sie z nim jakos tak jakbym byla za glupiutka do niego on mnie dominuje jakos psychicznie z mlodszymi tak nie mam jestem bardziej smielsza i wymagajaca i to przy mlodszych nie brak mi inwencji ,,,,

Gość kiszkakaszana
tak...myslal ze mnie to podnieci :O ale kazalam mu wtedy przerwac stosunek :O dajcie spokoj..nie kazdy lubi takie zabawy:O

Gość to moze ja dorzuce cos
1. facet został w skarpetkach... 2. facet lezal na plecachz rekami zalozonymi za glowa i czekal az go obsluze 3. z moim aktualnym seks trwa albo 2 minuty albo po 2h nie moze dojsc ale twardo probuje skonczyc 4. moj kochanek wypytuje sie o rozmiary innych

Gość
Hmm. Na włąsnych przeżyciach. - Jak panna jest wstydliwa w łóżku. Jesli do tego łóżka zaprasza, albo wejść się zgadza, to do tego pieska może sie chyba wypiąć, - Jeśli się brzydzi wziąć do buzi. Takie fanaberie tylko dziewicom mogą ujść na sucho, - jak laska wczesniej dochodzi a pozniej nie chce poprawac nad kochankiem (bo z wielkiej łaski to nie najbardziej człowieka rajcuje), -jak dziewczynie jedzie alkoholem ust (pal szesc jak czlowiek sam wypity, ale jak nie to aloha), - jak odbiera telefon w trakcie sesji (\"..Złaź, złaź rodzice dzwonia...!! Nosz @#%$#$%#$^#$^$#$^) - za mocno zaciskające się ząbki na penisie, - kłodowatość; przeszkadza zwłaszcza kiedy człowiek pracuje którąś tam z rzędu dziesiątą minutę po wypiciu - pikawa zaczyna boleć... - włosy pod pachami, pizdziec jakoś mnie to odrzuca, - kiedy człowiek się umawia na niezobowiązujący seks a potem się okazuje ze kochanica do niego sobie rości prawa i robi sceny - brak wyczucia przy ujeżdżaniu; niby w członku nie ma kości, ale złamać go można, a poza tym to jest qrna straszny ból... - skarpetki na nogach u kobiet też są denerwujące.

Gość majciszkowa
a ponczochy moga byc? Dobra rada dla kolezanek - najlepiej sprawdzic penisa reka i ja powachac jak reka smierdzi to robimy w tyl zwrot. Ja tez nie wiem co to jest ze jedni faceci tak fajnie smakuja a inni nawet po moim umyciu maja dziwny zapach. Teraz mam kochanka to wlasnie tak cudnie pachnie ze mozna go lizac...no ano wlasnie - problem w tym ze ja chyba nie mam takiego wyczucie bo biedak mi po jakims tam spotakniu dopiero dal do zrozumienia ze go boli..(tzn zaczal mi przerywac i sie domyslilam i jak zapytalam to mi powiedzial - szkoda mi go strasznie bo ja mam bardzo ostre zabki :;P) teraz to juz sie boje go dotykac bo on taki wrazliwy. mojemu facetowi to nigdy nie przeszkadzalo moglam go szorowac i jego to podniecalo stad moje zdzieiwnie. Wiec jak sa tu jacys normalni faceci to napiszcie jak to z wami jest. Jakie ruchy lubicie itp czy zwilzone czy nie ...??? My tez nie czytamy w myslach a jak sie mialo jakiegos faceta i on to co robimy lubil to teraz trudno z nawyku wyjsc ;) dzieki

Gość hzsd
ale się usmiałam:):):):):):D