Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kuba30

Jak nie wpaść gdy się ma dwie kobiety na boku?

Polecane posty

Sprawa jest śliska, otóż całkiem niedawno kilka dni temu poznałem piękną dziewczynę (jest młoda bo ma 21 lat), moja dotychczasowa partnerka, z ktorą niezbyt mi się układa, ale dba o gnizado domowe jest dużo dużo starsza, bo ma 29 lat. Na razie moja kochanka mieszka z rodziciami stąd też niebardzo wiemy jak sobie radzić spędzajac wspólnie czas, wiadomo do domu wraca z pracy moja kobieta, i muszę cały czas grać jakby tu sie wyrwać, etc, zawsze mówię idę na piwo z kumplami, znajomymi, jej nie zabieram ale im bardziej w to będę brnął będę czuł się niewojo że zacznie coś podejrzewać. Wiem, najprostasza rada to zerwać znajomość na początku, no ale nie mogę, sprawa jest dosć rozwojowa i nie wiadomo jak to sie nam ułoży, a zapowiada się nieźle, gdyż ma wiele atutów moja młodsza dziewczyna. Na razie ona nie mówi o mnie rodzicom, bo twierdzi, że jestem sporo starszy, a jej rodzicie są starej daty i nie bardzo będą mogli to zaakceptować. Generalnie dwie dziewczyny mają o sobie nie wiedziec, jak organizoać czas? Jakie preteksty wymyślać? Co robić? aby nic się nie wydało?

Gość yasmine
Zycze ci zeby ktos kiedys z ciebie zrobil takiego balona .

Bez komentarza na te poprzednie dwa posty, ktoś ma inne sensowne wypowiedzi, logiczne i pozbawione suczej emocji?

Gość no i na co ci to
o ty fagas jestes lepiej?

Gość Kubusiu chłopczyku
naucz się pisać ze zrozumieniem a na zadane pytanie odpowiadam, żeby z kobietami na boku nie wpaść trzeba założyć prezerwatywę (zakładam, że masz na co) :D

Po pierwsze rozhisteryozwana kobieto? Czy ja przeklinam? Popatrz na swój ton wypowiedzi, bluźnierstwa, i rzucanie mięsem? Wiesz co? tup nóżkami dalej i szczaj pod siebie, ale ja tu liczę na sensową wypowiedz weteranów zdrad i mających kochanki, bądź kochanków osób.

Kuba30 nie przejmuj się:) żadna w trzech ma o sobie nie wiedzieć i o to chodzi:D tej starszej mów, ze Cię boli głowa - chroniczna migrena- i w zwiazku z tym wizyty u lekarza etc. nie wyda się do końca świata a nawet dłużej:)

Gość ale dlaczego właściwie
nie odejdziesz od tej starszej?z tchórzostwa? boisz sie ze ta młodsza kopnie cię w przysłowiową dupę i zostaniesz sam?faceci są dziwni nie potępiam tylko chciałabym zrozumieć jeśli ty sam znasz w ogóle odpowiedz na to pytanie:o

Gość i takich własnie
wycinaja teksty zapłacisz za to koedys w zyciu w przyrodzie nic nie ginie . Gdzie sie rodza takie chórze fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

no niech mi ktoś pomoże w końcu zrozumieć bo to nagminne jest:o qrna bardziej wolą zranić trzy osoby(razem ze sobą bo jak sie zakocha w mlodszej nie odejdzie od starszej i tak) ALE DLACZEGO TAK MACIE?!!!:O

Gość i na co ci to
tchorz a te co mu pomagaja to albo kochanki albo juz niedlugo beda ryczec , moj facet mnie zdradza

DO i na co ci to może najpierw postaraj się zrozumieć zamiast potepiać :o

Od starej (tfu starszej) nie mogę odejsć bo mam z nią dziecko (jest w drodze), generalnie planuje od niej odejść, ale zawirowało mi się i to dość ostro, gdyż jej rodzice postanowili, że skoro dziecko ma przyjść na świat, to ja i ona mamy się pobrać, i generalnie na razie kombinuje co by zrobić, aby do tego małżeństwa nie doszło, bo jak powiem, że nie że nie chce, to oni powiedzą, to twoje dziecko musisz je wychować, tradycja społeczna to się nazywa. I generalnie nie wiem co robić, no ale że poznałem nową lasencje to warto w ten związek iść, no nie? Genralnie muszę mieć plan na najbliższy miesiąc, bo rodzina mej kobiety naciska na ślub.

i jeszcze jedno zauważyłam, że ile razy nie zadam takiego pytania jakiemukolwiek facetowi każdy ucieka przed odpowiedzią TEGO TEŻ NIE MOGĘ ZROZUMIEĆ dlaczego robią coś czego nie mają odwagi nazwać i wytłumaczyć:o

Gość szakal 01
trzeba być zawodowcem !!!!!!!!!

Gość i na co ci to
ale ja go wcale nie potepiam a ty bys sie chciala dowiedziec od kogos ze twoj facet spotyka sie z mlodsza?? i nie chcial ci mowic bo moze cos by z tego wyszlo? od razu powiedziec!! ale nie on sie boi ze z mlodsza nie wyjdzie i zostanie sam wiec woli miec kolo zapasowe!! wiesz kim sa tacy faceci dla mnie?? domysl sie tchorz

Gość i takich własnie
Jak mozecie pisac i odpowiadac takiemu bydlakowi ???? o by cie pogieło a to dziecko to ona sobie sama zrobila?

kuba STANDARD ze tak powiem nie ty pierwszy i nie ostatni jestes w takiej sytuacji znam kilka przypadków identycznych z twoim wszyscy mowili tak jak ty powiem ci jak sie skonczy pobierzesz sie z nią tłumacząc latami ze nie miales wyboru bedziesz miał zasrane zycie i bedziesz szukał odskoczni sam siebie bedziesz oklamywal ze jestes dobrym mezem i ojcem ale zawsze bedzie towarzyszyla ci odskocznia nie ta to inna:o dlaczego wprost nie powiesz ze tego slubu nie chcesz, presja spoleczenstwa jest tak wielka ze faceci panikują i w tchorzowski sposob oklamują siebie i otoczenie robią dobrą mine do zlej gry ale moze troche odwagi? męskiej decyzji spieprzysz sobie cale zycie zranisz zone dziewczyne i siebie ...a sposobow na alibi jest nieskonczenie wiele w zaleznosci od sytuacji zawsze mozna cos wymyślec;)

Gość i na co ci to
no wlsanie teraz to dopiero tchorz z ciebie j....

jak nie macie dzieci to rozejdz sie z ta 29letnia (notabene tez mloda kobieta) niech sobie ulozy zycie z kims komu bedzie na niej zalezalo najgorsi sa wlasnie tacy jak ty, ktorzy nie maja szerszych zobowiazan ale zawsze chca miec wyjscie awaryjne co innego gdyby trzymala cie rodzina, dzieci (zreszta zonaci sa najczesciej szczerzy chociaz wobec kochanek) to juz powazniejsza sprawa ale ty sie nazwyczajniej bawisz jedna i druga

Właściwie podjeżawam, że to nie jest forum odpowiednie do takich dyskusji, gdyż na kafeterii (przed monitorem) zasiadują nieaytakcyjne zdradzane panie (na moim topiku widać tego przykład istny wysp zdradzanych kobiet i sflustrowanych przed komputerem), no nic. Wiem, że jednak jest sporo właśnie tu osób które kombinują kombinują, gdyż po prostu to lubią, lubią działać na dwa fronty, łapać dwie sroki za ogon i czuć ten dreszcz emocji. Myślę, że to mnie porwało, ta adrenalina, że tak naprawdę uprawia się seks z dwiema dziewczynami, nawet jednego dnia. Ale proszę, tylko aby podejść do tego tematu spokojnie, bo nie ja jden taki jestem i sporo jest mężcyzn którrzy wybierają takie życie i mają taki los.

do i takich własnie rozmawiam bo chce zrozumiec bo to jest bardzo czesto spotykana sytuacja nie potepiam nikogo poki sama nie znajde sie w podobnej sytuacji i poki nie zrozumiem staram sie szanowac wszystkich skoro mysli w taki a nie inny sposob musi miec powód a moze ta starsza władowała go w dziecko oklamując np ze sie zabezpiecza skąd wiesz? dlaczego od razu naskakujesz na kube? kobiety bywają bardzo wyrachowane i zrobią wszystko zeby zatrzymac faceta (ktory np robi kase) przy sobie czesto bez uczucia wiec nie potepiaj poki nie znasz sytuacji bo one bywają rózne

nie doczytalam cholera! dziecko w drodze... widzisz jak sie urodzi to pewnie scementuje twoj zwiazek wydaje mi sie, ze powinines z wszelkimi decyzjami (i spotkaniami z ta mloda) poczekac do momentu rozwiazania bo male dziecko pochlonie cie bez reszty - mysle ze wtedy poprostu zapomnisz i sie opamietasz

:o no taaa same brzydkie ....weź nie ogólniaj facet

Gość tktt
jak mozesz oszukiwac swoja dziewczyne? Teraz wycisz sie i spróbuj pomyslec co by bylo gdyby to twoja dziewczyna wykrecila taki numer, gdyby ukywala ten fakt przed toba ... predzej czy pozniej wszystko wyjdzie na jaw bo klamstwo ma krotkie nogi, a ty unieszczesliwisz tylko dziewczyne i samego siebie ...nie mozesz w ten sposob zwodzic swojej dziewczyny bo ona ma jeszcze szanse ulozyc sobie zycie , wiec jesli masz troche oleju w glowie to nie krzywdz jej i skoncz z tym albo ja jak poinformuj

Gość a na dodatek robisz
żenujące błędy ortograficzne

Gość Oooooo Kubuś
Kubuś już Ci Anglia wywietrzała z główki? Choć w sumie to chyba trudne nie było bo pusto tam tak że wiatr hula na całego :D Jednej robi dziecko, z drugą jest, z trzecią się mizdrzy... No Kubuś idziesz na całość, niesamowity jesteś :D Boże... że też na świecie żyją tacy idioci... :O

Gość gość
uwazasz ze dobrze postepujesz, jestes w porzadku wobec tych kobiet, wiesz co to odpowiedzialnosc? Jestes hedonista? Uwazasz ze zyje sie tylko dla siebie i swojej przyjemnosci? nic z tego nie rozumiem...