Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia z 3miasta

Seks analny

Polecane posty

Gość marysia z 3miasta

Mam pytanie do kobiet. Najlepsze orgazmy przezywam przy seksie analnym czy sa tez kobiety ktore maja podobnie? Z tego co slyszalam, seks analny nie jest raczej lubiany wsrod kobiet. Czasami sie zastanawiam czy jestem normalna seksualnie?

Gość ja tez tak mam+++++
A juz myslalam, ze sama na tym swiecie jestem... Uwielbiam sex analny, do orgazmu szybciutko wtedy dochodze... Podczas sexu oralnego troche mi trudno o orgazm...

Gość toście ameryke odkryly
nobel jest wasz :D

nie rozumiem w czym problem ...Ty to lubisz ...a wiekszosc facetow marzy o takim seksie

Gość ja tez tak mam****
Moj facet uwielbia gdy mu sie wypne a on zapierdala mnie w dupsko, a potem jecze z rozkoszy... Uwielbiam to...

Gość ciekawskiii
a wy panienki macie z tego jakas przyjemnosc? Ciekawe co sie czuje jak ktos w tylku ci wierci fiutem? ;)

Gość miłośniczka seksu
Każda forma seksu jest świetna.... Bezsensowne wypowiedzi osób,które niewiele wiedza o przyjemnościach są po prostu beznadziejne,aż się nie chce tego czytać! Mój mężczyzna jest najlepszy! Wie,czego potrzebuję i co lubię najbadziej...Uwielbiam,gdy kończy we mnie -nawet(a może w szczególności) ,gdy wchodzi od tyłu...

problem w tym ze chcę ale nieumiem:( w tym sensie ze niepotrafie sie wyluzowac by cos z tego bylo:( prosze o kilka rad!!!!

Gość tez mi przyjemność...
dla kobiety to takie uczucie jakby sie kupe robiło...jesli dla jakiejs to super przyjemność to spoko

Gość ja tez miewam
silne orgazmy podczas sexu analnego ;)