Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiksss

ropienie oczu

Polecane posty

Gość Kasiksss

Hej laski! Prosze pomozcie.. oczy mi strasznie ropieja i lzawia, sa spuchniete i czerwone od 2 dni i nie wiem coz z tym zrobic. Z lekarzem chcialabym zaczekac (mieszkam w holandii, a lekarze tu sa tacy-sobie). Na poczatku myslalam ze to od zmeczenia i kurzu... ale pokoj jest teraz bardzo czysty i dobrze odkurzony oraz wywietrzony, i przespalam sie extra kilka godzin w ciagu dnia. Zrobilam sobie herbatke z rumianku i dziurawca zeby te oczy przemywac i duzo pije (choc nie wiem czy to ostatnie w ogole pomoze). Co moze jeszcze pomoc?

Gość Kasiksss
prosze pomozcieeeee :(

Gość niebieskoookaa222
myślę, ze to zakażenie bakteryjne oczu... mogą dodatkowo wypadac rzęsy... bez lekarza i tego co wypisze na recepcie, ani rusz;) 🖐️ p.s. a stąd to wiem, bo rozmawiałam o tym z okulistą, ja tak miałam, potrzebne krople i maśc z glikokortykosteroidami i a/biotykiem p.s. ale koniecznie, marsz do okulisty

Gość Kasiksss
zapomnialam dodac ze jestem alergikiem... nigdy o tej porze roku nie mam z tym problemow... i wczoraj wieczorem tarlam troche oczy... moze to cos zmieni.. prosze poradzcie coz jeszcze...

Gość pela1407
z tymi lekarzami to jest różnie ,ja ropienie i łzawienie i na dodatek swędzenie mam ponad pół roku , byłam już u trzech lekarzy i każdy mówi inaczej , (a to zapalenie spojówek a to uczelenie a sami nie wiedzą co to jest , nie mam już siły chyba się położę i poczekam na śmierć bo lekarze teraz to aby sztuka na akord przyjmują nawet nie możesz się dokładnie dowiedzieć co ci naprawdę jest na odczepnego przepiszą ci jakieś maśći ,krople a jak ci nie pomagają i chcesz iść do kontroli żeby zgłośić że ci nie pomogło to muśisz czekać na kolejną wizyte 3 mieśiące albo ci powiedzą PROSZE IŚĆ PRYWATNE,(CHAMSTWO) Tak jak wcześniej pisałam POCZEKAM NA ŚMIERĆ A NAJLEPRZYM PRZYPADKU NA ŚLEPOTE. POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH CO TEŻ TAK CIERPIĄ JAK JA.