Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosek

Łysa glaca -

Polecane posty

Gość włosek

Mam pytanie. Mam 4 miesięczną córeczkę i karmię ja piersią ale strasznie zaczeły wypadać mi włosy!!!! Gadściami mogę je wysiągać. Boję się że niedługo będę łysa. Co robić? Po umyciu głowy mam straszny problem z rozczsaniem włos.ów pomimo tego że zaczełam więcej nakłądać odżywki do włosów! Pomóżcie.

To normalne, ok 3 m-cy po porodzie tak się robi, z powodu jakichś hormonów. Po około miesiącu samo mija. Nie martw się!

Gość włosek
a masz jakies patent na to moze jakies maseczki albo witaminy :-) dzieki

popytaj w aptece - jest wiele skutecznych płukanek, szamponów itp... Nawet jeśli teraz nie zatrzymaja od razu wypadania - bo jak już ktos napisał - to wina zmian hormonalnych --- to na pewno poprawią kondycje cebulek i mieszków włosowych.... i później szybciej odzyskasz gęstośc sprzed ciąży ;) Nie wierzyłabym na pewno... maseczkom i odzywkom które na codzień kopujemy do pielęgnacji włosów... bardzo często płaci się za nie kupe pieniędzy a ich działanie pozostawia wiele do życzenia...

Czy będziesz coś używać czy nie po miesiącu lub dwóch to minie bez śladu, przynajmniej u mnie tak było i u znajomych też

ja też sie bałam, ze wyłysieję:) poszłam do apteki i pani poleciła mi witaminy dla karmiących (nie wiem, czy bierzesz, ja nie brałam)..bardzo sceptycznie do tego podeszłam, ale efekty widziałam po kilku dniach-dalej lecą mi te włosy, ale już nie tak. Pozdrawiam:)

polecam odzywke na wlosy kupisz ja tylko w aptece WAX jest to pudelko biale z substancja przypominajaca budyn czy kisiel na opakowaniu pisze ze produkt polecany ludzia po hemioterapii ja osobiscie bralam go kilka lat temu jak mi wypadaly wlosy.. po kilku uzyciach bylo widac roznice..!! produkt jest przeznaczony do ciemnego rodzaju wlosow i ma wtedy czarne napisy na bialej puszce albo do jasnych i jest z czerwonymi napisami.. nie jest tani bo pudelko takie o pojemnosci 400g kosztuje ok 50 zl lub wiecej.. ale super sprawa!!!

Gość ajjher.
lepiej nie słuchaj rad rafinki bo są kiepskie