Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ZIELONA KARTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

HEJ ZACZNĘ OD POCZĄTKU wygrałam zieloną kartę 2006r. i poszukuje osób ktore tez wygrał chciałabym się dowiedzieć a raczej poradzić jestem na etapie kiedy KCC przysłało mi papiery angielskie z informacją że mam rozo\mowę w ambasadzie w marcu dokumenty są po angielsku a że mój agnielski ma trochę do życzenia to mam wątpliwości tzn: - z tego co zrozumiałam to warszawa ma ten termin potwierdzić pisemnie lub telefonie. Jeśli jest tu jakaś osoba ktore przeszła przez to wsztstko to byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie inromacje na mój e-mail akozik@wp.pl Chciałabym sie dowiedzieć m.in czy dostanę jeszcze jakieś dokumenty z ambasady z Warszawy czy to już wsztstko, czy szczepić się mam sama czy może jak pojadę do lekarza w waszawie to on mnie zaszczepi na wszystkie wymienione chroby - jakie dokładnie dokumenty trzeba miec ze soba itd. wszstkie informacje mi się przydadzą bardzo mi zalezy aby wszystko dobrze zalatwic prosze napiszcie akozik@wp.pl dzięki bardzo

Gość Bylismy w USA
prawie rok, niby milo, mozna zarobic ale nie ma to jak w POlsce. Nie ładuj sie tam. Co bedziesz tam robic. Szorowac kible??? A kim bedzie twoje dziecko? Bez tozsamosci, bez sensu...