Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On 6

zostawiła mnie dla innego

Polecane posty

Gość On 6

co mam zrobic? napisala do mnie ze nie jestem jej druga polowa i ze ja odnalazla ,i zebym to przemyslal. bylem tak wkurzony ze od razu z nia zerwalem. teraz wiem ze naprawde ja kocham. stracilem ja i chcialbym odzyskac. co mam zrobic by do mnie wrocila?

Gość Myszzzka
Zastanów się czy na pewno tego chcesz... ile czasu byliście razem????? jak układał się wasz związek....???? Czy to że chcesz żeby wróciła nie wiąrzę się z faktem obawy bycia samotnym?

Gość Przykro mi
Jak przechodziłam obok kiosku, to zauważyłam' Dziewczyne' (taka gazeta dla dziewczyn) kup se, bo tam jest jak powrócic do ziewczyny.

Gość On 6
bylem z nia dwa tygodnie. duzo ze soba rozmawialismy. raz ja pocalowalem na porzegnanie przed feriami. wtedy ostatni raz z nia bylem.dzisiaj dowiedzialem sie ze chodzi z moim dobrym kumplem. wczesniej ze soba sfirowali ale im nie wyszlo.

Gość Ona 82
Naprawde musisz sie zastanowic, czy twoje cierpienie nie jest zwiazane z obawą przed byciem samotnym, tak jak przedmowca napisal!!! Mnie rowniez jest ciezko, 2-letni zwiazek szlag trafil i teraz bardzo rozpaczam i jest mi cholernie cieżko, ale zlapalam sie na tym, ze nie tesknie za nim! tylko ciagla rozmyslam nad tym jak mi samej jest ciezko!!to nie byl dobry zwiazek!!! dawalam sie ponizac, popychac...wyrzucac z mieszkania...a i tak ciagle wracalam...ja!!!dotad niezalezna i dumna..ale tareaz powiedzialam dość!!!Lepiej byc nieszcześliwie zakochanym niz cierpiec w zwiazku! mam nadzieje, ze sie wszystko ulozy, jezeli tego naprawde chcesz!!!

Gość On 6
raczej to nie jest obawa przed samotnoscia.niektorzy kolezanki koledzy pocieszaja mnie mowia ze bedzie dobrze ze moglbym miec kazda ze swojej szkoly. ale nie ma drugiej takiej jak ona.moze nie dojzala do tego by byc z kims na dluzej.mam 16 lat ona 15. mam188cm ona 170.

identycznie wobec mnie zachowal sie pewien koles... tzn. niby nie bylismy jeszcze razem ,ale wszystko szlo ku temu.. a tu prosze.. poznal kogos i.. teraz pewnei beda razem.. ehhh niektorzy ludzie to swinei naprawde :/