Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22222

Moj facet i jego przyjaciółki-kutwa przecież to nienormalne chyba?

Polecane posty

Gość 22222

Mój facet ma 2 przyjaciółki z jedną pisze na gadu do drugiej chodzi na kawe- najlepsze jest jednak to że jedną i drugą bzykal-oczywiście niby zanim mnie poznal! Teraz cały czas się z nimi spotyka-jedna dala mu ostatnio swój pamiętnik-do czytania. Kutwa czy to normalne?

Gość niemlodzieżowa
chyba żartujesz, pewnie że nienormalne, to jakiś dziwny przypadek

Gość weeret
to bardzo nienormalne

Gość 22222
i co ja mam teraz zrobić?

Gość 22222
prosic by zerwał kontakty? On mówi ze nic go z nimi nie łączy-kiedyś się bzykali na zasadzie samopomocy-kutwa mać!Bez uczucia!!!

Gość ulllllaaaa
Hmm!Pogadaj z nim>powiedz mu, że nie podobaja Ci sie te znajomości, że to nie jest normalne!!!!I niech wybiera Ty albo one.Ja bym tak zrobiła. Pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Gość 22222
To co na bank mnie zdradza! Kutwa!!!! Ale najlepsze jest to że nie nalega zeby sie ze mną przespać :-( to znaczy że co? Te 2 tak go zaspokajają ze na mnie nie ma już sił??

Gość coś ci powiem
bylam kiedyś z mlodym chlopakiem, mial dziewczyne, mial mnie i chyba jeszcze kilka przyjaciólek hehe jest taki typ facetów nic nie poradzisz jedna mu nie wystarcza albo sie pogodzisz albo zmień faceta :)

Gość 5555
2222, mam podobny problem. Nie zgadzam sie na jego przyjaciółki,a on mi zarzuca brak tolerancji. Teraz ciągle trwa walka miedzy nim a mną, kto czyje warunki przyjmie.

Gość 5555
ullllaaaaa, a jeśli stawiasz warunek i on najpierw wybiera ciebie,a po cichu utrzymuje kontakty? kiedy go na tym nakrywasz, wybiera i ciebie i przyjaciłkę? co ty na to?

Gość ipsi
???

Gość nie ma przyjaźni damsko
męskiej!!!!!!!!!! PS. spod jakiego znaku jest Twój facet?

Gość 5555
a może mi odpowiesz? jest spod znaku wodnika

To jest normalne w krajach arabskich ;)

Gość 6666
Mi też zaproponował bzykanie na przemian z jego kochanką, no i żoną też. I był bardzo smutny jak odmówiłam...A ja go kochałam. Nie chcę z debilem już mieć nic do czynienia.

Gość he he he he
masz szanse dostac sie do "zaklętego"kręgu...jak z toba zerwie to też bedzie wpadał....i tak :do jednej na pogaduszki, do drugiej na kawe, a do ciebie na telewizje

Gość all right
z koleżankami na zasadzie samopomocy sypiał? o qurcze aleś wpadła

musisz być obleśna, też tak kiedyś miałem, mając kobiete byłem blisko ze swoją \"przyjaciółką\", też mi dawała pamiętnik do poczytania, te sprawy, jestem z nią od dwóch lat

Gość to takich zbokow
jest wiecej niz tylko moj pojebany byly??????o zesz sie takich debilow porodzilo tyle....

Gość pewno sam
jestes takim typkiem,macho ktoremu zadna sie nie oprze....smiem przypuszczac

Gość 6666
To żadne typki macho. To najczęściej niedowartościowani faceci. Nie potrafi taki uszczęsliwić jednej kobiety to leci do następnych. Mój typek mówił, że kocha, nie pozwalał mi odjść i....cynicznie oszukiwał. To są palanty i ćwiećimpotenci. Wiem co mówię.

Moim zdaniem juz dawno bym go zostawila. Albo ja albo kolezanki:) Jak facetowi raz pozwolisz to juz sie nie skonczy. Pytanie kiedy liczba przyjaciolek sie zwiekszy. Ja bym odrazu kazala wybierac. Nie jest ostatnim facetem na swiecie,wiec nie ma co sie nie potrzebnie martwic kolesniem. Jak nie zrezygnuje to go olej. Pozdrawiam

Gość wings of butterfly
mysle ze taki debil to po troszku wina kobiet ktore go zawsze wychwalaly jaki to on wspanialy,sliczniusi i cacy w ogole..moj tak chyba mial....a ponoc odchyly i zboczenstwa w doroslym zyciu biora sie z np z molestowania w dziecinstwie.....jestem wredna ale sobie probuje wyobrazic kto mojego padalca krzywdzil..wiem jestem obrzydliwa,ale tak teraz mi przyszlo do glowy

Gość 5555
to prawda, taki dowartościowany dupek leci do innej po kolejne pochlebstwa

Faceci tego typu to przyklady bardzo prymitywnych istot,ktore sadza,ze moga wszystko. A najwazniesze jest to zeby znalazl sie ktos to im to uswiadomi. Mam nadzieje,ze to bedziesz Ty. W imieniu wszystkich tu zebranych:) Nawet tego dupka ktory stwierdzil,ze to przez nas. Pozdrawiam i uciekam

Gość wings of butterfly
masz racje szyszunia taka nedzna imitacja mezczyzny potrafi tez gnoic wszystkich naokolo ze sa beee,a sam sie wybielac ze swojego egoizmy,falszywosci i niedojrzalosci ------->22222 moj tez mial przyjaciolki,ale mnie uspokajal ze nie mam zadnych powodow do zazdrosci

jesteś szczęśliwa z takim facetem? ja wiem że nie umiałabym dzielić sie moim z innymi jego \"przyjaciółeczkami\" jemu jest wygodnie, ale ty powinnaś być w tej sytuacji stanowcza

Gość 5555
mam podobny problem, pisalam o tym wyżej i postawilam twardo warunki, on zaczyna mięknąć,a jak już zupełnie go zmiękczę, to kopa w tyłek i papa, nie moglabym mu zaufać już nigdy

Gość 222222222
Ja właśnie wczoraj poznalam jego przyjacióleczkę od pamietnika - kutwa!!!!I byłam dla niej tak fałszywie mila że aż się sama sobie dziwię. A najlepsze jest to że ona też sie starała!!! Nie wiem jak to będzie?