Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem

zamiana pigułek na zastrzyk horminalny

Polecane posty

Gość pytam bo nie wiem

mam dosyć codziennego łykania Cilestu, chciałabym dostać zastrzyk raz na 3 miesiące czy któraś z Was tak zrobiła?

Gość agam73
Poczytaj sobie o depo, ale na polskich stronach nie znajdziesz niczego sensownego. http://www.abcinternetmarketing.com/depo-provera/ Skutki uboczne tam opisane ujawniły się u mojej koleżanki (3, albo 4 lata na depo). Jej lekarz nigdy nie zająknąl sie nawet o negatywnych skutkach depo. A gdy nagle okazało się, że z koleżanką jest kiepsko, ten sam lekarz nie chciał jej nawet przyjąć!!! To jest syf jakich mało.

Witaj. Ja osobiscie bym ci Odradzała zmiane tabsów na zastrzyk! Moja kumpela chciała zeby lekarz jej zapisał zastrzyk hormonalny na 3 mies. Jak pojechała na wizytę , by przyjąć 2 zastrzyk to okazało sie że jest w ciazy!! Potem załowała tego , że nie brała / z wygody/ tabletek. Decyzja należyy do Ciebie, ale ja bym sie na Twoim miejscu zastanowiła, czy warto ryzykować. Pytałam też mojego Ginekologa jak to jest z tymi zastrzykami odpowiedział mi tylko jedno- Ze on nigdy nie zapisał i nie zapisze zastrzyku zamiast tabletek!! Pozdrawiam

Witaj. Ja osobiscie bym ci Odradzała zmiane tabsów na zastrzyk! Moja kumpela chciała zeby lekarz jej zapisał zastrzyk hormonalny na 3 mies. Jak pojechała na wizytę , by przyjąć 2 zastrzyk to okazało sie że jest w ciazy!! Potem załowała tego , że nie brała / z wygody/ tabletek. Decyzja należyy do Ciebie, ale ja bym sie na Twoim miejscu zastanowiła, czy warto ryzykować. Pytałam też mojego Ginekologa jak to jest z tymi zastrzykami odpowiedział mi tylko jedno- Ze on nigdy nie zapisał i nie zapisze zastrzyku zamiast tabletek!! Pozdrawiam

Gość dziewczynanazastrzyku
Ja jestem na zastrzyku od dwoch miesiecy i nie narzekam. Przede wszystkim jest to jedna z metod gdzie najwyzsza skutecznosc. Tabletki kiedys bralam ale duzo rzeczy moze wplynac na ich nieskutecznosc no i nie podoba mi sie to pamietanie codziennie o nich. Mysle, ze zastrzyk jest bardziej konmfortowy. Kilka moich kolezanek na tym bylo i tez byly zadowolone. Jedyny mankament to plamienia, ale to ma zaniknac. Nie jest tego duzo, kilka rozowych kropel :-)

Gość kukunamuniu01
Czy coś nowego w tym temacie?